Blijf gezond met AOV en Zorg in één

U wilt als zzp’er zeker zijn van inkomen in het geval u niet meer kunt werken. En ook wilt u de kans op arbeidsongeschiktheid verminderen. Wij denken als adviseur met u mee. Wij hebben verschillende verzekeraars vergeleken en adviseren op basis van deze wensen de Doorgaanverzekering van verzekeraar De Amersfoortse. Met de combinatie AOV en zorgverzekering bent u goed verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid én krijgt u directe ondersteuning om gezond en vitaal te blijven.

Dit zijn uw voordelen

 • Inkomsten verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
 • 5% korting op uw AOV en 10% korting op uw zorgverzekering
 • Onbeperkt fysiotherapie en hulp voor u en uw gezin

Waarom kiest u als zzp'er voor AOV en Zorg in één?

 • Direct financieel voordeel

  De gecombineerde AOV en zorgverzekering levert u direct financieel voordeel op: u voorkomt dubbele dekkingen, u krijgt aanvullende verzekeringen voordeliger aangeboden en u ontvangt extra zorg en vergoeding bij een ongeval. Ook profiteert u van aantrekkelijke kortingen: 5% op uw AOV en 10% op uw zorgverzekering. Uw gezin is bovendien gratis meeverzekerd.

 • Vergoedingen voor medische behandelingen

  Bij eventuele fysieke en mentale klachten bent u verzekerd voor fysiotherapie en psychologische hulp. U kunt via een expert een beroep doen op onder meer medisch specialisten en verpleegkundigen. Via de Doorgaanverzekering kunt u ook gezinshulp, kinderopvang en vervangende mantelzorg inschakelen om u te ontzorgen wanneer dat nodig is.

 • Vergoedingen voor medische behandelingen

  U krijgt waardevol advies om te voorkomen dat u arbeidsongeschikt raakt. De Doorgaanexpert regelt dat u speciale trainingen kunt volgen om de kans op uitval te beperken. Deze trainingen krijgt u vergoed via uw AOV. Daarnaast kan bijvoorbeeld een arbeidsdeskundige bij u langskomen en u handige tips geven, zodat u vitaal en met veel plezier blijft werken.

Meer weten van de AOV en Zorg combinatie? Bekijk de unieke dekking van de Doorgaanverzekering.

Bereken uw premie van AOV en Zorg in één

Wilt u profiteren van de combinatie van de AOV en de zorgverzekering? Ga naar de website van De Amersfoortse, stel in 2 minuten uw eigen AOV samen en bereken de premie.

Bereken uw premie »

Persoonlijk advies over arbeidsongeschiktheid

Wilt u advies over arbeidsongeschiktheid, of heeft u vragen hierover? Wij helpen u graag met onze expertise en ervaring. Onze adviseurs kijken naar uw persoonlijke en financiële situatie en informeren u over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Lees meer over persoonlijk advies »