AOV: zeker van inkomen

Heb ik een AOV nodig?

Twijfelt u of u zich moet verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid? Ga naar onze gratis adviescheck, beantwoord enkele korte vragen en krijg van ons persoonlijk advies over uw situatie en wensen.

Ga naar de adviescheck »

Wilt u zich verzekeren?
Vraag dan onze kosteloze scan aan. Wij zorgen ervoor dat u een indicatie van de kosten krijgt, afgestemd op uw persoonlijke situatie en budget. Vul uw gegevens in en u wordt teruggebeld door één van onze AOV adviseurs.

Als ondernemer bent u zich bewust van het risico op arbeidsongeschiktheid. Toch is een groot deel van de zelfstandigen niet goed verzekerd, terwijl jaarlijks bijna één op de tien tijdelijk en langdurig arbeidsongeschikt raakt. Veel ondernemers vinden een AOV te duur, te ingewikkeld of denken dit niet nodig te hebben.

Onze adviseurs kijken naar uw persoonlijke en financiele situatie. Wij informeren u over de verschillende mogelijkheden die er voor u zijn. Als u dat wenst niet alleen voor ziekte en arbeidsongeschiktheid maar ook voor uw totale financiele planning. Inzicht in uw totale financiele huishouding. Onafhankelijk, compleet en laagdrempelig.

Waarom AOV advies bij Aon?

  • Eerlijk en onafhankelijk advies op maat, afgestemd op uw situatie
  • Snel inzicht in uw situatie en behoeften met de AOV-adviescheck
  • Persoonlijk advies hoe en wanneer u dat wilt
  • Onafhankelijke second opinion bij arbeidsongeschiktheid
  • Keuze uit een streng geselecteerd aanbod van verzekeraars

Persoonlijk advies op afstand

U wilt persoonlijk advies over arbeidsongeschiktheid, maar heeft geen ruimte in uw agenda. Geen punt. U kunt ook comfortabel achter uw computer en tablet spreken met onze adviseurs.

Lees meer over advies op afstand »

Arbeidsongeschikt en onverzekerd?

Een ongelukje kan voor u als zelfstandig ondernemer financiële gevolgen hebben. U wilt daarom weten hoeveel geld het u kost als u arbeidsongeschikt raakt en onverzekerd bent.

Lees meer over uw kosten »

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over service abonnementen of andere zaken op het gebied van AOV? We hebben voor u de veelgestelde vragen op een rij gezet.

Bekijk de veelgestelde vragen »