Bedrijfsschadeverzekering

Het risico dat uw bedrijf wordt getroffen door brand, blikseminslag, waterschade of straatafzetting is klein. Maar als het gebeurt, is de kans op een succesvolle doorstart na een dergelijke schade helaas ook niet groot, blijkt uit de praktijk. Slechts één derde van de door brand getroffen bedrijven weet op eigen kracht te overleven.

Wilt u meer weten?

Een adviseur van Aon vertelt u graag meer over de voordelen van de bedrijfsschadeverzekering voor uw onderneming. Bel of e-mail vandaag nog voor een vrijblijvend informatiegesprek. We zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij.

Doorstart na calamiteit

Uw inkomsten vallen weg. Maar uw werknemers verwachten gewoon weer hun salaris aan het eind van de maand. Daarnaast lopen uw vaste bedrijfskosten ook gewoon door. Kortom: heeft u voldoende reserves als uw omzet door een brand of andere calamiteit terugvalt?

Niemand kan een calamiteit uitsluiten.

De financiële gevolgen van bedrijfsstilstand kunt u echter wel opvangen. Met de bedrijfsschadeverzekering van Aon voorkomt u dat het water u aan de lippen komt te staan. De bedrijfsschadeverzekering is snel en eenvoudig af te sluiten. Hiermee waarborgt u de continuïteit van uw bedrijf, tegen een betaalbaar tarief.