Cybersecurity door Aon en Eye Security

Onveilige wachtwoorden, verouderde systemen, phishing en gaten in uw security zijn een groot risico voor uw cyberveiligheid. Met Cybersecurity verkleint u de kans op een aanval en beschermt u uw bedrijf.

Cybersecurity is standaard inbegrepen bij het Aon CyberHulp Totaalpakket. Zo bent u beschermd tegen, en goed voorbereid op een aanval.

Wat is Cybersecurity?

Cybersecurity is het beschermen van uw netwerken, systemen, apparaten en data tegen cyberaanvallen. Een aanval is bijvoorbeeld een inbreuk in uw systeem waardoor hackers bij uw informatie kunnen, zoals door phishing of met ransomware. Met Cybersecurity beschermt u uw netwerken tegen dit soort bedreigingen en verkleint u de kans op schade.

Waarom Cybersecurity?

Een cyberaanval kan een grote impact hebben op uw organisatie, de gemiddelde kosten voor MKB’ers zijn wel 270.000 euro. Er is een grote kans dat u door een aanval geen toegang meer heeft tot systemen, waardoor uw werkzaamheden stil liggen. Bovendien schuilt het gevaar van een datalek, met reputatieschade voor uw bedrijf als gevolg.

Cybersecurity van Eye Security

eye-logo

Met Cybersecurity van Eye Security heeft u controle over uw cyberveiligheid. Experts monitoren uw systemen, houden u op de hoogte van de veiligheid en informeren u direct bij een dreiging. Ze nemen maatregelen om een cyberaanval te voorkomen, zo bent u beschermd tegen hackers.

Naast de preventieve maatregelen van Eye Security, helpen experts wanneer er toch een cyberaanval plaatsvindt. Zij lossen het probleem zo snel mogelijk op zodat u uw werkzaamheden weer op kunt pakken en nemen stappen om een aanval in het vervolg te voorkomen.

Wat doet Eye Security?

  1. Monitoren van eigen systemen en cloudomgevingen
  2. Opsporen van verdacht verkeer om hackers buiten te houden
  3. Problemen oplossen wanneer er een aanval plaatsvindt

Cybersecurity in het CyberHulp Totaalpakket

Cybersecurity van Eye Security is standaard inbegrepen in het CyberHulp Totaalpakket van Aon. Met CyberHulp profiteert u van kennis van cyberexperts en krijgt u advies op maat voor de situatie van uw bedrijf. Daarnaast bent u met de Cyberverzekering verzekerd voor schade van een aanval indien u getroffen wordt . De combinatie van preventie en dekking bij een aanval zorgt dat u optimaal bent voorbereid.

Contact

Wilt u meer weten over een van onze oplossingen, of heeft u een andere vraag? Bel direct met een van onze adviseurs, of stel uw vraag per email.