Cybersecurity webinar

Hoe herkent en voorkomt u cybercrime? Experts aan het woord in het webinar.

Cybersecurity webinar - meld u gratis aan

Cybercrime voorkomen, hoe doet u dat? Onze experts leggen het uit

Cybercrime komt steeds vaker voor, ook in het kleinbedrijf en MKB. Hackers worden slimmer en de impact van een cyberaanval kan groot zijn. Zo is er risico op financiële schade en reputatieschade. Met de juiste kennis op zak bent u goed voorbereid op het voorkomen van cybercrime.

Hoe voorkomt u een cyberaanval?

Kennis van cybersecurity is het belangrijkste middel om een cyberaanval te voorkomen. Door bewust te zijn van de risico’s bent u beter voorbereid op de mogelijke gevaren en gevolgen van een aanval.

Alles over cybersecurity door de experts van Aon en Eye Security

Samen met Eye Security nemen we u tijdens het gratis webinar mee in de belangrijkste trends, ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van cybersecurity. We geven antwoord op de vraag wat cybersecurity is, waar u up kunt letten en hoe u zich beschermt tegen een cyberaanval of de gevolgen daarvan. Ook gaan we in op het gevaar van phishing en ransomware en laten we oplossingen zien hoe u de kans op een cyberaanval verkleint.

Wat weet u na het webinar?

In slechts 25 minuten praten experts u bij over het belang van cybersecurity. We helpen u de juiste stappen te nemen om cybercrime te voorkomen. Na afloop van het webinar weet u hoe u uw bedrijf beter beschermt en hoe u het financiële vangnet gebruikt om financiële risico’s rond cyberaanvallen te beperken. U kunt al uw vragen stellen aan de experts.

Praktische informatie Cybersecurity webinar

Meld u hieronder aan voor het Cybersecurity webinar. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Vragen over het onderwerp kunt u tijdens het webinar stellen.

Kosten: gratis (klanten en niet-klanten)
Duur: 25 minuten
Onderwerp: cybersecurity en het voorkomen van cybercrime
Wanneer: elke derde dinsdag van de maand
Voor wie: ondernemers, bestuurders, zakelijke beslissers 

Eerstvolgende data

  • dinsdag 22 november van 10:00 - 10:30 uur

Wij begrijpen uw branche en uw business

Van Aon mag u meer verwachten dan advies en de beste verzekeringsproducten.

Zoals tips en inzichten in uw branche. Op het moment dat u daar behoefte aan heeft, gaan we samen op zoek naar een passende oplossing voor uw vraag of probleem.

Daarbij bouwen we niet alleen op onze eigen jarenlange ervaring en kennis van uw branche en de verzekeringsmarkt.

Waar nodig maken we ook gebruik van de inzichten die onze experts op bepaalde vakgebieden hebben of raadplegen we ons uitgebreide netwerk.

Heeft u een vraag?

Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag met al uw vragen. Met Aon neemt u betere beslissingen voor de toekomst van uw organisatie.

Direct contact