Aon's expertisepartners

Samen tegen cybercrime

Samen met kennispartners Eye Security, ESET, Aim2Secure en Privacy Zeker gaat Aon elke dag opnieuw de strijd aan tegen cybercrime. Door het delen van informatie en inzichten over cybercrime én het ontwikkelen van het CyberHulp preventieprogramma, willen we u helpen bij het 'cybersecured' ondernemen.

Eye Security: kennispartner voor cybersecurity-oplossingen voor het mkb

Het hart van Eye Security, een bedrijf dat gespecialiseerd is in cybersecurity-oplossingen voor het mkb, wordt gevormd door ex-medewerkers van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) en Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). Jarenlang werkten zij aan het cyberprogramma van de Rijksoverheid.

Heldere dienstverlening voor MKB

Onze dienstverlening vraagt geen grote investeringen vooraf en biedt direct bij afsluiten een hoogwaardige beveiliging, waarbij onze mensen uw systemen dag en nacht in de gaten houden. 100% Cyberveiligheid bestaat niet. Wij streven naar 80% cyberveiligheid door de meest effectieve maatregelen in te zetten en dekken het restrisico met een cyberverzekering.

Missie: Europa digitaal veilig maken

Dit proberen we te bereiken door de kennis en ervaring van onze experts uit de top van de internationale inlichtingen- en veiligheid ter beschikking te stellen voor ondernemers in het middensegment.

Eye Security is initiatiefnemer van Wijhelpenziekenhuizen.nl.
Onze specialisten dragen actief bij aan het initiatief NoMoreRansom.org.
Alle data van onze klanten wordt veilig opgeslagen in Europa.
Het Eye Security lidmaatschap is beschikbaar voor alle Europese ondernemers.

Achtergrond 

Onze mensen hebben jarenlang bijgedragen aan het cyberprogramma van de Rijksoverheid. Wij zetten onze kennis en ervaring op zowel operationeel technisch als strategisch level al meer dan 15 jaar in voor onze missie: het digitaal beschermen van Europa.

ESET: onze kennispartner op het vlak van gegevensbescherming

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt Aon nauw samen met kennispartners. Een daarvan is ESET. Deze wereldwijd opererende partij is gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van cybercrime. Van anti-virusbescherming tot detectie van cyberdreigingen. Inmiddels stelt deze kennispartner meer dan 110 miljoen klanten in ruim 200 landen in staat om het maximale uit hun digitale wereld te halen.

Een pionier met ruim 30 jaar ervaring

ESET weet alles over beveiligingstechnologieën, hulpmiddelen en processen om gevoelige data en IT-middelen te beschermen. ESET levert uiteenlopende diensten, van advies op maat tot kant-en-klare beveiligingspakketten.

Voorkom cyberschade

Kies voor CyberHulp van Aon en EYE:  

  • Monitoring 
  • Detectie 
  • Blokkeren & isoleren 
  • Advies van experts 
  • Cyberverzekering 

Privacy Zeker: onze kennispartner op het vlak van privacywetgeving

Eenvoudig en betaalbaar voldoen aan de regels 

Privacy Zeker zorgt ervoor dat ruim 120.000 mkb-ondernemers en zzp'ers op een eenvoudige en betaalbare manier kunnen voldoen aan de privacywetgeving. Dit doet het bedrijf door juridische kennis, slimme tools zoals Privacy Zeker Start en een accurate helpdesk met elkaar te combineren.

Samenwerking met Privacy Zeker

Nog steeds voldoen veel bedrijven niet aan de privacywetgeving (AVG), terwijl privacybescherming juist hoog op de agenda zou moeten staan. Naast technische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen, moeten er ook juridische zaken geregeld worden. Maar weet u precies welke stappen u moet doorlopen om aan de AVG te voldoen? Privacy Zeker helpt!

Door het combineren van juridische kennis, een slimme tool zoals Privacy Zeker Start en een helpdesk helpt Privacy Zeker ondernemers om te kunnen voldoen aan de privacywetgeving.