Collectieve zorgverzekering

Voordelen voor werknemer en werkgever
Veel zorgverzekeringen worden in Nederland geregeld via de werkgever. Collectief verzekeren, zoals dat heet, heeft veel voordelen. Desondanks zijn er nog veel werknemers die niet ingaan op het collectieve aanbod via hun werkgever. Dat is jammer, want een collectieve zorgverzekering biedt zowel de werknemer als de werkgever veel voordelen.

  • Korting op de standaard zorgpremie
  • Voorzieningen om werknemers gezond te houden en verzuim te voorkomen
  • Onafhankelijke adviseurs die de kwaliteit en prijs van de verzekering bewaken

Werkgever: dit zijn uw voordelen

Met een collectieve zorgverzekering biedt u uw werknemers een mooi voordeel, in de vorm van premiekorting en een goede zorgverzekering. Maar een zorgverzekering biedt u en uw werknemers ook tal van voorzieningen die ervoor zorgen dat uw werknemers gezond en gemotiveerd aan het werk blijven. U heeft hier zelf ook baat bij. Bovendien bewaakt Aon de prijs en de kwaliteit van uw collectieve zorgverzekering. En als uw onafhankelijk adviseur staan wij u bij in de communicatie met uw zorgverzekeraar, als dat nodig is.

Werknemer: dit zijn uw voordelen

De korting op de standaardpremie is een van de belangrijkste reden waarom werknemers kiezen voor een collectieve zorgverzekering via hun werkgever. Maar daarnaast gaan zorgverzekeraars tegenwoordig veel verder om u en uw collega’s gezond te houden. Met een collectieve zorgverzekering heeft u toegang tot allerlei voorzieningen die u helpen langer gezond te blijven.