Veelgestelde vragen over AOV

Hier vindt u een aantal veelgestelde vragen over onze service abonnementen met betrekking op AOV. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij beantwoorden graag uw vraag en zijn te bereiken op 076 525 86 20 of via e-mailadres advies@aon.nl.

 • Het is belangrijk dat uw verzekering aansluit bij uw (veranderende) financiële situatie. Met de service van Aon voorkomt u te hoge of lage premies en komt u niet voor verrassingen te staan als u arbeidsongeschikt zou raken. Als u arbeidsongeschikt raakt, helpen wij u met de juiste afwikkeling. (Kijk voor meer informatie bij de vraag ‘Wat kan Aon voor mij betekenen als ik arbeidsongeschikt raak?’)

  Sluit onze service aan bij uw wensen? Bespreek de mogelijkheden met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens

  Neem vrijblijvend contact op

 • We werken bij Aon met 3 overzichtelijke serviceabonnementen. Bekijk welke services wij u bieden.

  Sluit onze service aan bij uw wensen? Bespreek de mogelijkheden met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

  Neem vrijblijvend contact op »

 • Met deze online check toetst u of uw arbeidsongeschiktheidsverzekering nog wel aansluit op uw (financiële) situatie. De AOV-check is een nieuw onderdeel van onze service. U kunt de check doen op het moment dat het u uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Komt u er niet uit? Neem dan contact op met ons AOV-team contact op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

  Neem vrijblijvend contact op »

 • Wij geven u waardevol advies op maat, kijkend naar uw financiële situatie. Bespreek de mogelijkheden met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

  Neem vrijblijvend contact op »

 • Goed advies, beheer en begeleiding van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vraagt om specialisme. Dat is de reden dat we onze kennis hebben samengebracht in een AOV-team. Voor al uw vragen kunt u direct contact opnemen met deze collega’s 088 - 810 8177Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

  Neem vrijblijvend contact op »

  1. We begeleiden u bij het melden van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Wij zien toe op de voortgang van de melding.
  2. Als u dat wilt, nemen we de communicatie met de verzekeraar van u over.
  3. We ondersteunen u met advies.
  4. ls het nodig is, roepen wij de hulp in van onafhankelijke arbeidsdeskundigen.
  5. Op uw verzoek gaan we in overleg met de verzekeraar over de niet-medische beoordeling van arbeidsongeschiktheid.
  6. Als u dat wilt, krijgt u bij arbeidsongeschiktheid een medische second opinion.

  Het kan zijn dat u ervoor heeft gekozen om deze diensten niet van ons af te nemen. Mocht u hier toch gebruik van willen maken? Bespreek de mogelijkheden dan met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

  Neem vrijblijvend contact op »

 • Bespreek de mogelijkheden met het AOV-team. U bereikt ons op telefoonnummer 088 - 810 8177. Of kijk op onze website voor meer contactgegevens.

  Neem vrijblijvend contact op »

 • U vind aanvullende informatie op onze website. U vind daar ook:

  • Ons dienstverleningsdocument
  • Onze algemene voorwaarden
  • Onze dienstenwijzer
  • Informatie over de AOV-verzekering
  • Neem vrijblijvend contact op

  Neem vrijblijvend contact op »