Vermogensbeheerders

Vermogensbeheerders, zekerheid in vertrouwen!

Vermogensbeheerders liggen tegenwoordig onder vuur, daar waar het de kwaliteit van dienstverlening betreft. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is van essentieel belang.

Door onze jarenlange expertise in deze bedrijfstak, hebben wij goede contacten opgebouwd (en afspraken gemaakt) met gerenommeerde verzekeraars. Veel bekende en minder bekende vermogensbeheerders (veelal binnen de vastgoedsector) mogen wij inmiddels tot onze klantenkring rekenen.

Voor het verzekeren van uw aansprakelijkheid als Vermogensbeheerder bent u bij ons aan het goede adres. Dit geldt zowel voor de beroepsaansprakelijkheid van uw organisatie, als voor de individuele bestuurdersaansprakelijkheid van uw bestuurders en/of commissarissen.

Een afspraak is snel gemaakt

Meer weten over verzekeringsoplossingen voor vermogensbeheerders? Onze accountmanager vertelt u er graag meer over. Niet alleen over het verzekeren, maar ook over het voorkomen van schades. Belt u dan voor een afspraak naar 088 810 81 70 of gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende afspraak.