VvE-bestuur

Verzekeringsadvies

Uiteraard staan we u ook bij met het verzekeren van specifieke risico’s voor VvE’s. Behalve de bekende risico’s als brand, inbraak en glasbreuk is ook uw aansprakelijkheid als bestuurder van de VvE een belangrijk risico dat niet over het hoofd gezien mag worden. Onze adviseurs bespreken graag de risico’s van uw VvE en de mogelijke verzekeringsoplossingen. Wilt u advies of direct een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op »

Veiligheid en duurzaamheid

Vanuit de ledenvergaderingen krijgt u als bestuurder veel vragen om te beantwoorden. Behalve het onderhoud, de financiën en de verzekeringen, zijn er ook niet-alledaagse onderwerpen die om uw aandacht vragen. Denk bijvoorbeeld aan de risico’s van asbest en illegale wietteelt. En wordt het tijd om te investeren in de beveiliging van het gebouw? U kunt met al uw vragen terecht bij de adviseurs van Aon. Zij helpen u graag verder, zodat u samen met de bewoners de juiste beslissingen neemt.

We houden u op de hoogte

Als uw vertrouwde partner helpen we u graag het werk en de risico’s van de VvE beheersbaar te houden. Om u te ondersteunen bij uw taken als bestuurder, informeren we u graag regelmatig over interessante thema’s. Dit heeft als doel dat u als VvE betere beslissingen kunt nemen.

Als VvE-bestuurder heeft u veel taken op uw bordje liggen. Wordt het onderhoud adequaat uitgevoerd? Zijn er voldoende financiële middelen voor het meerjarig onderhoudsplan? En leeft de VvE de nieuwe wettelijke verplichtingen na? Allemaal vragen waarvoor klanten bij u om raad vragen. Onze adviseurs delen graag hun kennis over deze onderwerpen met u. Daarnaast kunt u natuurlijk op ze rekenen voor verzekeringsadvies op maat. Onze adviseurs ondersteunen u graag.

Belangrijke documenten