VvE-beheer

Als professionele beheerder heeft u veel verantwoordelijkheden richting de VvE’s. U zorgt ervoor dat de gebouwen goed onderhouden worden, u beheert de boekhouding, u zorgt dat de administratie klopt en dat de deelnemers binnen de VvE’s op een juiste manier geïnformeerd worden over belangrijke besluiten en ontwikkelingen. Veel werk waar u de handen aan vol heeft. Dan is het fijn om te kunnen rekenen op een partner die uw werk uit handen neemt.

Veiligheid en duurzaamheid

Uw klanten hebben tal van vragen over veiligheid. Bijvoorbeeld, wat te doen bij het vermoeden van illegale wietteelt in een woning? Of wat als er asbest uit een gebouw verwijderd moet worden? En hoe beveiligen ze hun woningen het beste tegen inbraak?

Ook duurzaamheid is een onderwerp dat terecht steeds meer aandacht krijgt. Want een omgeving die is opgebouwd uit niet-duurzame materialen krijgt eerder te maken met verrommeling, verval en uiteindelijk met ongelukken en vandalisme.

De adviseurs van Aon delen graag hun kennis over deze onderwerpen met u, zodat u op uw beurt de VvE’s nog beter kunt adviseren hoe zij veiliger en duurzamer kunnen wonen.

Meer weten over onze dienstverlening voor beheerders?

Onze dienstverlening is erop gericht om het leven voor u als beheerder er makkelijker op te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om afspraken te maken over het zelf afwikkelen van kleine schades, tot een bepaald bedrag. Met deze en andere services bespaart u veel tijd en energie die u kunt investeert in de ontwikkeling van uw bedrijf. Onze gespecialiseerde adviseurs vertellen u er graag meer over.