Uw VvE zorgeloos verzekerd

  • Profiteer van onze gratis waardebepaling

  • Geniet van onze instapkorting

  • Kies voor handige extra diensten

VvE

Alles voor uw VvE in één pakket 

Als VvE-beheerder wilt u uw gebouw en de bewoners beschermen tegen de financiële gevolgen van schade.

Met de VvE-verzekering van Aon regelt u dit makkelijk. Onze VvE verzekering is de beste oplossing bij schade en helpt u zonder zorgen te voldoen aan de belangrijke wettelijke verplichtingen.

Aon informeert en adviseert

Aon is een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Dat betekent dat wij altijd de beste verzekering(en) bieden. Verzekeringen die passen bij uw specifieke situatie, wensen en voorkeuren.

Onze adviseurs vinden de beste VvE oplossingen speciaal voor u.

Wat doet Aon voor uw VvE?

Aon is een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Onze adviseurs begrijpen uw specifieke behoeften en weten precies met welke risico's uw VvE te maken kan krijgen.

Uw belang is ons belang

De Aon adviseur stelt u een aantal vragen over uw VvE. Op basis van uw voorkeuren stellen wij voor u het beste verzekeringspakket samen.

Zo krijgt u altijd precies wat u nodig heeft.

Naast de verplichte Opstalverzekering en Aansprakelijkheidsverzekering, kunt u ook kiezen voor zaken zoals een glasschadeverzekering, rechtsbijstands- verzekering en andere verzekeringen die van belang zijn voor uw woonhuis of appartement.

Onze Aon-adviseur biedt u:

Onafhankelijk advies
Wij zijn niet gebonden aan specifieke producten of merken, maar kijken naar de beste oplossing voor uw situatie.

Kennis & ervaring
Jarenlange ervaring van onze adviseurs garandeert u van kwalitatief advies.

Eén aanspreekpunt
U heeft één aanspreekpunt en hoeft geen contact te onderhouden met verschillende aanbieders.

Focus op úw belangen
Is er sprake van schade? Dan gaat Aon voor u in gesprek met de verzekeraar. Uw belangen worden optimaal behartigd.

Een ervaren gesprekspartner
Wij kijken verder dan onze producten. We helpen u met inzichten en interessante informatie, zodat u altijd de juiste kennis op zak heeft.

Het VvE-pakket van Aon beschermt uw gebouw en bewoners optimaal bij schade.

Wat is een VvE-verzekering?

De VvE-verzekering is een alles-in-1 verzekering speciaal voor de Vereniging van Eigenaren. De verzekering beschermt uw gebouw en bewoners tegen financiële schade, daarmee draagt u samen met de andere VvE-eigenaren de lasten wanneer er schade plaatsvindt. 

Standaard inbegrepen bij de VvE-verzekering zijn de opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Zo bent u gedekt wanneer er schade aan het gebouw ontstaat, bijvoorbeeld door lekkage. Of wanneer er een dakpan van uw gebouw waait en schade veroorzaakt aan andermans auto.  

En heeft u zonnepanelen? Dan zijn ook die gedekt met het Aon VvE-pakket en hoeft u zich geen zorgen te maken bij schade door bijvoorbeeld brand, bliksem of storm.

De opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering zitten standaard in het Aon VvE verzekeringspakket. 

Kies voor extra handige verzekeringen, bij het AON VvE pakket

Een VvE verzekering bestaat altijd uit een Opstalverzekering en een Aansprakelijkheidsverzekering, dat is namelijk wettelijk verplicht. Een opstalverzekering wordt ook weleens een Woonhuisverzekering genoemd, maar ze zijn feitelijk hetzelfde.

Naast deze twee verplichte verzekeringen kunt u zich bijverzekeren voor andere risico´s.

Als u bij Aon een VvE Verzekering afsluit, zijn uw Opstalverzekering en Aansprakelijkheidsverzekering standaard geregeld.

Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een extra uitgebreide dekking.

Glasschade verzekering

Deze verzekering dekt zowel het glas in de gezamenlijke ruimtes als de individuele appartementen.

Meer over de Glasschade verzekering >>

Rechtsbijstandverzekering

Als bestuurder van een VvE kunt u met uw persoonlijke vermogen aansprakelijk worden gesteld. Met deze verzekering bent u goed gedekt.

Meer over de Rechtsbijstandsverzekering >>

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Als bestuurder van een VvE kunt u met uw persoonlijke vermogen aansprakelijk worden gesteld. Met deze verzekering bent u goed gedekt.

Meer over de Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering >>

Milieuschadeverzekering

Stel er komt asbest vrij of er is vuil bluswater in de grond gelekt na een brand, in dat geval bent u met een milieuschadeverzekering gedekt.

Meer over de Milieuverzekering >>

Actuele artikelen Vastgoed en VvE

Hoe voorkomt u schade? Of hoe gaat u het beste om met schade als er onverhoopt een incident is? Onze experts delen tips, advies en andere informatie. 

Woningbranden in feiten en cijfers: een infographic

Als VvE kunt u veel doen om een woningbrand te voorkomen. Toch weet lang niet iedereen waar de grootste risico’s liggen. Weet u in welk type woning het risico op een woningbrand het grootst is? En in welke kamer? En waar in Nederland komen de meeste branden voor? U ziet het allemaal in onze infographic.

Lees het hele bericht »

Wacht niet te lang met verwijderen van asbest

Asbest is een levensgevaarlijke, kankerverwekkende stof. Daarom is het al sinds 1998 verboden om asbesthoudende producten te verkopen in Nederland. Per 1 januari 2024 wordt de regelgeving rondom asbest uitgebreid met een verbod op asbestdaken. Zorgt u ervoor dat mogelijk aanwezige asbest op tijd en op de juiste manier uit uw pand verwijderd is? We helpen u graag met een handig stappenplan.

Lees het hele bericht »

Voorkom inbraak met de checklist Inbraakpreventie

Inbrekers gebruiken steeds slimmere manieren om uw huis of appartement binnen te dringen. We hebben drie veel gebruikte inbraaktrucs voor u op een rij gezet. Voorkom dat u en andere VvE-leden slachtoffer worden van inbraak. Deel deze tips en onze checklist voor Inbraakpreventie met uw andere VvE-leden.

Lees het hele bericht »

Heeft u een vraag?

Heeft u een specifieke vraag over onze oplossingen? Onze adviseurs adviseurs denken graag met u mee. Neem contact op per e-mail of telefonisch op 088 810 81 82. Gebruik de knop hieronder als u liever het contactformulier gebruikt.

Direct contact