Uw VvE zorgeloos verzekerd

  • Profiteer van onze gratis waardebepaling

  • Geniet van onze instapkorting

  • Kies voor handige extra diensten

VvE

Het beheren van woningen of ander vastgoed vraagt om steeds meer kennis. Of u dit nu doet als beheerder of bestuurder van een VvE of vanuit commercieel oogpunt als eigenaar of exploitant van vastgoed. De belangrijkste thema’s zijn hetzelfde: veiligheid, duurzaamheid, betaalbaarheid. Onze gespecialiseerde adviseurs delen graag hun kennis over deze onderwerpen met u. Diezelfde ervaring zetten we in bij het ontwikkelen van specifieke verzekeringsoplossingen voor de vastgoedsector.

Wat bieden we u?

  • Specifieke verzekeringsoplossingen
  • Vast team van gespecialiseerde adviseurs
  • Kennis over uw sector

VvE-bestuur

Als VvE-bestuurder krijgt u vanuit de ledenvergadering veel vragen en taken. Onderhoud, administratie en natuurlijk de verzekeringen. Zaken die voor u wellicht geen dagelijkse kost zijn. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Onze adviseurs helpen u graag op weg. Stel ons uw vragen zodat u de juiste beslissingen kunt maken.

Ga naar VvE-bestuur »

VvE-beheer

Als professionele beheerder draagt u de zorgen die leden van VvE’s hebben over hun woning. Zij hebben veel vragen over thema’s als veiligheid, onderhoud en betaalbaarheid. Dat betekent veel werk voor u dat zo efficiënt mogelijk gedaan moet worden. Daar helpen wij u graag bij, door onze kennis te delen, ondersteunende diensten en specifieke verzekeringen.

Ga naar VvE-beheer »

Actuele artikelen Vastgoed en VvE

Hoe voorkomt u schade? Of hoe gaat u het beste om met schade als er onverhoopt een incident is? Onze experts delen tips, advies en andere informatie. 

Woningbranden in feiten en cijfers: een infographic

Als VvE kunt u veel doen om een woningbrand te voorkomen. Toch weet lang niet iedereen waar de grootste risico’s liggen. Weet u in welk type woning het risico op een woningbrand het grootst is? En in welke kamer? En waar in Nederland komen de meeste branden voor? U ziet het allemaal in onze infographic.

Lees het hele bericht »

Wacht niet te lang met verwijderen van asbest

Asbest is een levensgevaarlijke, kankerverwekkende stof. Daarom is het al sinds 1998 verboden om asbesthoudende producten te verkopen in Nederland. Per 1 januari 2024 wordt de regelgeving rondom asbest uitgebreid met een verbod op asbestdaken. Zorgt u ervoor dat mogelijk aanwezige asbest op tijd en op de juiste manier uit uw pand verwijderd is? We helpen u graag met een handig stappenplan.

Lees het hele bericht »

Voorkom inbraak met de checklist Inbraakpreventie

Inbrekers gebruiken steeds slimmere manieren om uw huis of appartement binnen te dringen. We hebben drie veel gebruikte inbraaktrucs voor u op een rij gezet. Voorkom dat u en andere VvE-leden slachtoffer worden van inbraak. Deel deze tips en onze checklist voor Inbraakpreventie met uw andere VvE-leden.

Lees het hele bericht »