Vastgoed en VvE

Het beheren van woningen of ander vastgoed vraagt om steeds meer kennis. Of u dit nu doet als beheerder of bestuurder van een VvE of vanuit commercieel oogpunt als eigenaar of exploitant van vastgoed. De belangrijkste thema’s zijn hetzelfde: veiligheid, duurzaamheid, betaalbaarheid. Onze gespecialiseerde adviseurs delen graag hun kennis over deze onderwerpen met u. Diezelfde ervaring zetten we in bij het ontwikkelen van specifieke verzekeringsoplossingen voor de vastgoedsector.

Wat bieden we u?

  • Specifieke verzekeringsoplossingen
  • Vast team van gespecialiseerde adviseurs
  • Kennis over uw sector

VvE-bestuur

Als VvE-bestuurder krijgt u vanuit de ledenvergadering veel vragen en taken. Onderhoud, administratie en natuurlijk de verzekeringen. Zaken die voor u wellicht geen dagelijkse kost zijn. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Onze adviseurs helpen u graag op weg. Stel ons uw vragen zodat u de juiste beslissingen kunt maken.

Ga naar VvE-bestuur »

VvE-beheer

Als professionele beheerder draagt u de zorgen die leden van VvE’s hebben over hun woning. Zij hebben veel vragen over thema’s als veiligheid, onderhoud en betaalbaarheid. Dat betekent veel werk voor u dat zo efficiënt mogelijk gedaan moet worden. Daar helpen wij u graag bij, door onze kennis te delen, ondersteunende diensten en specifieke verzekeringen.

Ga naar VvE-beheer »

Actuele artikelen Vastgoed en VvE

02-03-2018

Woningbranden in feiten en cijfers: een infographic

Als VvE kunt u veel doen om een woningbrand te voorkomen. Toch weet lang niet iedereen waar de grootste risico’s liggen. Weet u in welk type woning het risico op een woningbrand het grootst is? En in welke kamer? En waar in Nederland komen de meeste branden voor? U ziet het allemaal in onze infographic.

Lees het hele bericht »

16-02-2018

Wacht niet te lang met verwijderen van asbest

Asbest vormt een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid. Het is een levensgevaarlijke, kankerverwekkende stof. Daarom is het al sinds 1998 verboden om asbesthoudende producten te verkopen in Nederland. Per 1 januari 2024 wordt de regelgeving rondom asbest uitgebreid met een verbod op asbestdaken. Zorgt u ervoor dat mogelijk aanwezige asbest op tijd en op de juiste manier uit uw pand verwijderd is? We helpen u graag met een handig stappenplan.

Lees het hele bericht »

21-12-2017

Voorkom inbraak met de checklist Inbraakpreventie

Inbrekers gebruiken steeds slimmere manieren om uw huis of appartement binnen te dringen. We hebben drie veel gebruikte inbraaktrucs voor u op een rij gezet. Voorkom dat u en andere VvE-leden slachtoffer worden van inbraak. Deel deze tips en onze checklist voor Inbraakpreventie met uw andere VvE-leden.

Lees het hele bericht »