Zo ontzorgen wij u als ondernemer

Als supermarktondernemer wilt u uw tijd vooral aan uw klanten besteden. Toch is het belangrijk om ook stil te staan bij uw ondernemersrisico’s. Deze zorg laat u graag over aan een specialist in risico’s en met specifieke kennis en ervaring in de levensmiddelbranche. Aon Supermarkten weet wat er in uw sector speelt. Wij zorgen voor preventie en verzekeringsoplossingen afgestemd op uw bedrijfssituatie. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

We helpen u in 3 stappen:

Stap 1: Uw risico’s brengen we in kaart

Brandschade, winkeldiefstal, ramkraak, waterschade en koelschade zijn volgens recent onderzoek de belangrijkste risico’s voor supermarkten. Dit kan echter per onderneming verschillen. Welke risico’s loopt uw bedrijf en wat is de impact? Met een risicoanalyse brengen we alle bedrijfsrisico’s helder in kaart. Deze analyse is een inschatting van risico’s voor de verschillende aspecten van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan huisvesting, productie of personeel.

Stap 2: Samen met u stellen we een risicoplan op

Uw risico’s zijn in kaart gebracht met de risicoanalyse. Hiermee hebben we de basis van succesvol risicobeheer. Aan de hand van de analyse stellen we een aanpak op. Met dit plan beperken we zoveel mogelijk of controleren we op z’n minst uw bedrijfsrisico’s. We besteden uiteraard veel aandacht aan preventie en risicobeheersing. Zo kunt u direct maatregelen nemen om de risico’s te minimaliseren. Ook kijken we samen welke zaken u wilt verzekeren en welke risico’s u zelf wilt dragen.

Stap 3: Laat regelmatig een risicoanalyse maken

U minimaliseert de risico’s voor uw bedrijf met het risicoplan. Maar bent u nu klaar? Wij adviseren u om regelmatig met ons uw bedrijfsrisico’s te inventariseren. Deze veranderen namelijk voortdurend. Zo kan uw bedrijf sneller groeien dan u had verwacht. Ook situaties waar u niet direct invloed op heeft, kunnen nieuwe risico’s tot gevolg hebben. Laat dus regelmatig een risicoanalyse maken.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of gebruik maken van onze diensten?

Neem contact op met één van onze adviseurs.