Zekerheid voor uw supermarkt

U bent als ondernemer gedreven en enthousiast en u heeft hart voor uw winkel. Dat is nodig, want een supermarkt leiden kost tijd en energie. U zorgt ervoor dat uw klanten niets tekort komen met een goede service en een volledig assortiment. Ook bent u druk met het zoeken en tevreden houden van goed personeel, en besteedt u tijd aan financiële administratie en marketingacties.

U heeft dus weinig tijd om stil te staan bij uw risico's; Aon ontzorgt u graag: wij brengen uw risicos in kaart, geven u advies op maat en bieden u passende verzekeringsoplossingen.

Dit leveren onze diensten u op

  • Vaste contactpersonen gespecialiseerd in de supermarkt-sector
  • Zaken omtrent verzuim en re-integratie snel geregeld bij één loket
  • Directe, klantvriendelijke ondersteuning na een ongeluk
  • Advies over veilig geldtransport en elektronische beveiliging van de winkel

Uw basis op orde met de Aon Supermarktpolis

Als supermarkt-ondernemer wilt u zekerheid, voor uw winkel en voor uw ondernemerschap. Dan is het belangrijk dat u de basis op orde heeft. Aon biedt u zekerheid met de Aon Supermarktpolis, een alles-in-één pakket voor ondernemers in de levensmiddelenbranche. Met dit pakket bent u beschermd voor de volgende zaken: opstal- of huurdersbelang, inventaris, bedrijfsschade, koelschade, elektronica, glas, winkelgeld en (werkgevers)aansprakelijkheid.

Wilt u meer informatie over de Aon Supermarktpolis, of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Bekijk onze werkwijze en/of neem contact op met een van onze adviseurs.

Alles over zorg bij één loket

Uw personeel is het visitekaartje van uw winkel. Daarom wilt u het beste voor uw werknemers. Wij regelen alles rondom zorg, ziektemeldingen en arbeidsongeschiktheid bij één loket. Daarvoor werken we nauw samen met Vakcentrum Zorgportaal. Wij regelen:

  • de arbo-dienstregeling
  • het re-integratieproces bij ziekte
  • de uitbetaling van de uitkering bij arbeidsongeschiktheid
  • de collectieve zorgverzekering

Advies op maat buiten uw winkel

Als ondernemer wilt u ook buiten uw winkel beschermd zijn tegen risico's. Denk aan juridische bijstand bij een zakelijk conflict, of als u schade rijdt met uw bedrijfsauto. Op persoonlijk vlak regelt u uw zaken goed rondom arbeidsongeschiktheid en pensioen.

Onze adviseurs gaan samen met u om tafel, brengen uw (persoonlijke) situatie in kaart en geven u advies. Zo kunt u zorgeloos ondernemen. Wilt u direct persoonlijk advies? Onze adviseurs staan voor u klaar.