Aon: specialist voor hoveniers en hoveniersbedrijven

U heeft als hovenier passie voor tuinen. U doet er alles aan om uw klanten te laten genieten van een prachtige tuin. U krijgt als ondernemer echter ook te maken met verschillende risico’s tijdens uw werkzaamheden. Denk aan gestolen werkmateriaal, een schade bij een klant of tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

Aon is specialist in de branche van hoveniers. Wij weten wat er bij u speelt, geven advies en ontzorgen u graag in uw risico’s.

Uw voordelen:

  • Specialist in de groene sector
  • Lokaal aanwezig, dus altijd dichtbij in heel Nederland
  • Vast team van specialisten beantwoorden vragen over risico’s en verzekeringen
  • Advies en oplossingen, afgestemd op uw situatie
  • Speciaal voordeel voor leden van het Inkoopgilde

Zijn uw verzekeringen afgestemd op uw risico's?

De markt van hoveniers verandert, en uw bedrijf gaat daarin mee. Sluiten uw huidige verzekeringen nog aan bij de werkzaamheden die u nu daadwerkelijk uitvoert? Het kan zijn dat u nu andere taken uitvoert dan toen u uw verzekeringen afsloot. Wellicht is ook uw bedrijfssituatie gewijzigd, of heeft de overheid de wet- en regelgeving aangepast. Dit zijn allemaal factoren die gevolgen kunnen hebben voor uw dekking.

Onze adviseurs kijken naar uw huidige verzekeringspakket en controleren of uw risico’s hiermee voldoende gedekt zijn. Gaat u werkzaamheden uitvoeren die niet binnen de polis vallen? Dan kunt u snel en eenvoudig een tijdelijke dekking afsluiten.

Start u binnenkort met uw eigen hoveniersbedrijf?

Ook dan is het goed om uw situatie in kaart te brengen. Laat u dus adviseren door onze specialisten voor een zorgeloze start.

Samenwerking met Inkoopgilde

Aon werkt samen met Inkoopgilde om u als hovenier optimaal te bedienen. Als kennispartner van Inkoopgilde beantwoordt Aon de vragen over verzekeringen of verzekerbare risico’s. Leden kunnen deze vragen eenvoudig stellen via de servicedesk van Inkoopgilde.

Meer weten over Inkoopgilde? Ga naar de website