Glastuinbouw

Glastuinbouw is voortdurend in beweging, en niet zonder reden. Ondernemers willen aan de vraag van de klant blijven voldoen en hun voorsprong op de concurrentie blijven behouden. Investeringen in technologische innovaties, verdere automatisering en goed en flexibel personeel zijn daarom een absolute ‘must’.

Maar dit brengt ook risico’s met zich mee. Gevaren als bijvoorbeeld datalekken, cybercrime of ziekteverzuim liggen op de loer. Om tegen deze risico’s beschermd te zijn, heeft u een adviseur nodig die kennis heeft van deze branche. Aon biedt u deze expertise.

Wij nemen uw zorg uit handen

Aon is al jaren een gerenommeerde naam binnen de glastuinbouw. Ons vaste team van adviseurs en schadebehandelaars weet precies wat er speelt binnen uw sector. We hebben u dan ook veel te bieden:

  • Lokaal aanwezig voor directe ondersteuning
  • Relevante en concurrerende verzekeringsoplossingen
  • Al uw verzekeringszaken onder een dak.

Goed verzekerd, nu en in de toekomst

Wilt u weten of u als ondernemer in de glastuinbouw goed verzekerd bent, nu en in de toekomst? Onze specialisten brengen uw risico’s in kaart, geven u concreet advies en bieden verzekeringsoplossingen op maat. Ook geven we u waardevolle preventietips. Zo beperkt u de risico’s en bespaart u kosten.

Download onze leaflet »