Onze werkwijze

Met goed advies bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen. Dat is ons doel. Maar hoe doen we dat? Voordat we aan de slag gaan, leren we u en uw bedrijf graag kennen. Hoe ziet uw bedrijf eruit? Wat zijn uw doelstellingen voor uw onderneming? Wat vindt u belangrijk? Alleen met die informatie weten we wat voor u de hoogste prioriteit heeft.

Dit levert onze dienst u op

Met onze werkwijze en onze producten en diensten:

  • Weet u welke preventieve maatregelen u wilt nemen
  • Maken we uw verzekeringspakket up-to-date
  • Maakt u een start voor het opstellen van een businesscontinuïteitsplan
  • Onderhoudt u de ISO 9001-certificeringen op het gebied van risicomanagement.

Uw risico's stap voor stap beheersbaar

Identificeren van de risico’s

Met onze risico-inventarisatie en verzekeringsanalyse maken we op een heldere manier inzichtelijk welke factoren van invloed zijn op uw bedrijfsprocessen. En we laten u zien of uw huidige verzekeringen nog aansluiten bij uw risico’s.

Van overzicht naar actie

Samen met u bespreken we onze heldere rapportage en aanbevelingen. Met dit inzicht, maakt u een afgewogen keuze over de vervolgstappen. Investeert u in preventie? Past u uw verzekeringspakket aan? We adviseren u graag. En u maakt de keuze die bij u past.

Uw investering

Uw onderneming is continu in beweging, net als de wet- en regelgeving waar u mee te maken heeft. Risicomanagement is daarom geen eenmalige exercitie, maar vraagt om periodiek onderhoud. Om u goed te adviseren, willen we veel van u en uw onderneming weten. Dat doen we op de meest efficiënte manier. Zo krijgt u als ondernemer maximaal resultaat van uw inspanningen en uw investering.

Wilt u weten hoe onze werkwijze bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen? Neem dan contact op met een van de adviseurs binnen ons sectorteam Industrie.