Strandpaviljoenhouders

Het Strandverzekeringenpakket omvat de belangrijkste verzekeringen speciaal voor u als paviljoenhouder. De inhoud van het pakket is afgestemd op de wensen en behoeften van paviljoenhouders. Vaak is de premie van een gebouwenverzekering niet toegespitst op de bouwaard en de ligging van een strandpaviljoen.

Met het Strandverzekeringen pakket heeft u uw verzekeringen zonder overlapping tegen een scherpe premie overzichtelijk in één polismap. Uiteraard bepaalt u zelf als ondernemer welke risico’s u wilt verzekeren en welke risico’s u zelf draagt.

Lees meer in de leaflet:

Wie gaat er graag met u in zee?

Oplossing voor al uw risico's
U wilt niet te veel tijd en geld kwijt zijn aan uw verzekeringen. Uw vaste adviseur bij Aon zorgt voor een verzekeringsoplossing van al uw risico's. Voor het brandrisico van uw paviljoen en inventaris tot de aansprakelijkheid voor uw klanten. Maar natuurlijk ook de (verplichte) verzekeringen voor uw (tijdelijke) arbeidskrachten. Ieder strandpaviljoen is uniek. Daarom is het verzekeren van uw onderneming maatwerk. Uw adviseur zorgt ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat u niet onderverzekerd bent of premie betaalt voor dubbele dekkingen.