ZekerheidsAGENDA voor hotels

Gastvrijheid en serviceverlening gaan dag en nacht door: bij ontvangst, bij storingen, midden in de nacht en op elk moment van de dag. Dit vergt al uw aandacht. Er blijft dan niet veel tijd over om met de bedrijfszekerheid van uw hotel bezig te zijn. Wilt u toch weten welke impact ontwikkelingen op online, personeel en veiligheid hebben op de bedrijfsvoering van uw hotel? Schrijf u in voor de ZekerheidsAGENDA. Hiermee houden we het voor u overzichtelijk zonder ingewikkeld gedoe.

Herkenbaar, kort en bondig

De ZekerheidsAGENDA adresseert de actuele risico- en verzekeringsthema's kort en bondig. Iedere uitgave staat één thema centraal, dat wij samen met u bepalen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u waar u goed aan doet.

Bepaal samen met ons de agenda

Het thema van de komende ZekerheidsAGENDA bepalen we graag samen met u. Zo blijven we relevant voor u als hoteleigenaar én weet u wat er speelt in de branche.

Hoe werkt de agenda?
Bij het aanmelden voor de ZekerheidsAGENDA maakt u een keuze uit een aantal actuele onderwerpen. Op basis van uw keuze en die van andere deelnemers bepalen we het thema van de agenda. Na publicatie kunt u vervolgens weer het thema van de volgende agenda te bepalen. Heeft u liever direct contact over een thema, dan kunt u dit ook aangeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Volledig op de hoogte in enkele minuten

Als hoteleigenaar heeft u veel om handen. Uw tijd is kostbaar. Daarom wilt u geen uren besteden aan lange nieuws items. U wilt snel en eenvoudig op de hoogte blijven van de actualiteiten, die voor u belangrijk zijn.

De ZekerheidsAGENDA biedt uitkomst. In één overzicht bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de grootste impact op hotels én krijgt u waardevolle tips en advies. U weet zo in enkele minuten wat er speelt in de hotelbranche, op het gebied van veiligheid en zekerheid.