Veiligheid voor gasten én personeel

Als hoteleigenaar wilt u dat uw gasten zorgeloos van hun verblijf genieten. Regels, voorzorgsmaatregelen en inspecties horen er vanzelfsprekend bij, maar dan wel zonder dat hotelgasten en medewerkers daar last van hebben. Vindt er toch een ongeval of calamiteit plaats? Dan wilt u directe en adequate hulp en geen verrassingen achteraf. Aon helpt u met preventie en risicobeheersing om de impact van een calamiteit te beperken.

Ruimte om te ondernemen

Geen verrassingen, maar diensten die u verder helpen. Bij Aon snappen we daar het belang van. Een goede verzekering voor uw hotel is natuurlijk de basis. Eenvoud en gemak voor u als ondernemer vinden we minstens zo belangrijk. We helpen u om specifieke risico’s inzichtelijk te maken en bieden samen met onze partners oplossingen op basis van onze ervaringen met de grote ketens.

Kortsluiting: de belangrijkste oorzaak van brand

Ieder hotel kent een groot aantal elektrische apparaten en installaties en ieder kent het belang van tijdig en goed onderhoud. Toch blijkt ieder jaar dat kortsluiting één van de belangrijkste oorzaken van brand is. Daarom adviseren we om regelmatig een elektrotechnische inspectie uit te laten voeren. Hierbij wordt niet alleen naar de staat van onderhoud gekeken, maar wordt tevens met u gekeken naar brand onveilige situaties en hoe deze beter te voorkomen zijn.

Lees meer over brandveiligheid »

Struikelen en uitglijden nog steeds ongevallen oorzaak nummer 1

In hotels, restaurants, cafés en op terrassen gebeuren meer ongelukken (5,9% van het totaal) dan in andere sectoren van de Nederlandse economie. Het verzuim dat daardoor optreedt, ligt echter lager dan het Nederlandse gemiddelde.

Lees meer over arbeidsveiligheid »