Cybercrime: hoe goed is uw hotel beveiligd?

Klanten oriënteren zich online en boeken online. Het belang van online is dus duidelijk. Toch zien we dat de beveiliging van websites en ICT-netwerken nog steeds onvoldoende is. En dat terwijl weinig ondernemers goed zijn voorbereid op de gevolgen van cybercrime. Buiten dat de herstelkosten behoorlijk kunnen oplopen en deze kosten niet gedekt zijn onder de reguliere verzekeringen, is het belangrijk dat u weet wat u kunt en moet doen bij cybercriminaliteit. Aon helpt u cybercrime te bestrijden.

Dit leveren onze diensten u op

  • Eenvoudige en snelle toetsing op kwetsbaarheid voor cybercriminaliteit
  • Advies en heldere prioriteiten met direct uitvoerbare maatregelen
  • Direct ondersteuning door gespecialiseerde service partners

Cybercrime steeds groter risico

Bij toenemende online dienstverlening ligt met cybercriminaliteit een groot risico op de loer. Hotels moeten meer en meer alert zijn om geen slachtoffer te worden van datalekken, passwordfraude of verstoring of platleggen van websites of computersystemen. De schade kan groot zijn: denk aan de kosten voor het herstel van ICT-systemen of voor digitaal forensisch onderzoek. Ook kunt u hoge boetes krijgen onder de wet datalekken en uw hotel loopt serieuze imagoschade op.

Wat kan Aon voor u betekenen?

Met onze partners brengen we de kwetsbaarheden in beeld. Samen met u stellen we preventieve maatregelen vast en kunnen we met onze partners helpen met de implementatie en uitvoering. We beoordelen de huidige verzekeringen op hun dekkingen ten aanzien van cybercrime en bepalen we de gewenste wijzigingen en aanvullingen.