Data- en cyberveiligheid in uw hotel

U staat altijd klaar voor uw gasten. Zij verwachten dat u dag en nacht zichtbaar en beschikbaar bent. Het contact met uw gasten verloopt daarom steeds vaker online: reserveringen via uw boekingssysteem, vragen per e-mail, informatie en marketing via uw website en social media. U wilt dus kunnen vertrouwen op betrouwbare systemen. En de gegevens van uw gasten moeten veilig zijn. Alleen zonder zorgen over storingen en cybercrime kunt u ongestoord ondernemen.

Ruimte om te ondernemen

Aon biedt u ruimte om te ondernemen met diensten die u echt iets opleveren. We geven u inzicht in uw online risico’s. Samen met onze gespecialiseerde partners adviseren we u over het beperken van cyber- en datarisico’s. Wilt u zich verzekeren voor als er toch iets misgaat? Dan helpen we u daarbij. Ook bij schade kunt u op ons rekenen.

Whitepapers: hoe goed is uw hotel beveiligd tegen datarisico's?

Voor de continuïteit van uw hotel wordt de aandacht voor datarisico's, zoals cybercrime en datalekken, steeds belangrijker. U wilt natuurlijk voorkomen dat de persoonsgegevens van uw gasten in verkeerde handen belanden. Na het lezen van onze kosteloze whitepapers Datalekken en Cybercrime weet u wat u moet doen om klantgegevens goed te beschermen. In de whitepapers geven wij u:

    • tips om datalekken en cyberrisico's te voorkomen;
    • mogelijke gevolgen van cyberrisico's en datalekken;
    • stappen die u moet zetten als u een datalek ontdekt.

Download de whitepapers »

Veel ondernemers slachtoffers van cybercrime of datalekken

Ondernemers binnen de hotelbranche zien het belang van online ondernemen. Ze zijn zich nog weinig bewust van de risico’s. De focus ligt op technische beveiliging, zoals firewalls en spamfilters. Toch worden veel ondernemers slachtoffer van cybercrime of datalekken, vaak veroorzaakt door menselijke fouten van medewerkers zelf.

Inzicht en overzicht in uw datarisico's

Wellicht maakt u zich er geen zorgen om, omdat u veel ICT-zaken heeft uitbesteed. Maar wie is er dan verantwoordelijk als cybercriminelen uw systeem of website platleggen? Weet u hoe goed uw hotel beveiligd is tegen cybercrime en datalekken? We geven u graag inzicht en overzicht in uw datarisico's en helpen oplossingen te vinden.

Bekijk hoe wij u helpen met cybercrime »