Horecaondernemers

Horecaondernemers hebben een bovengemiddeld druk leven. Dagelijks wordt er naast inkoop en schoonmaak alles aan gedaan om de steeds kritischer wordende consument zo goed mogelijk van dienst te zijn, ieder moment van de dag. Eigenlijk mag er niets misgaan. Het creëren van continuïteit is daarbij van groot belang. Marges staan onder druk en kostprijsberekeningen gaan vaak tot 2 cijfers achter de komma.

Naast continuïteit in de klantenkring is er ook behoefte aan continuïteit in het ondernemerschap. Risicobeheersing is daarbij een belangrijk aspect. Door hier veel zorg aan te besteden, kan al veel ellende worden voorkomen. Als het dan toch fout gaat, dan is het een prettig om te weten dat u goed verzekerd bent en dat u een deskundig adviseur naast u weet die op de hoogte is van de lokale omstandigheden en de specifieke risico´s van uw sector.

Horecapakket

Op basis van vraag uit de markt heeft Aon het Horecapakket ontwikkeld. Dit pakket is speciaal bedoeld voor:

  • cafés;
  • lunchrooms;
  • cafetaria's;
  • restaurants;
  • hotels (met en zonder restaurant).

Het Aon Horecapakket is onderscheidend door een bovengemiddeld ruime dekking en een concurrerende premie (stelling.) Voor hotels, restaurants en lunchrooms is het zelfs mogelijk de ruime dekking verder uit te breiden naar een allrisks dekking. Hierbij zijn bijvoorbeeld koelschades of schades veroorzaakt door het uitstromen van bier - of frisdrankinstallaties meeverzekerd. Als u meer verzekeringen in het pakket onderbrengt, krijgt u een aantrekkelijke korting op uw premie. Deze korting kan oplopen tot wel tien procent.*

Andere mogelijkheden
Ook op het gebied van werknemersgerelateerde risico’s (zoals verzuim) en het zeker stellen van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid maar ook voor uw oude dag bent u bij Aon aan het juiste adres.

* Aan het pakket zijn voorwaarden verbonden, informeer hiernaar bij uw Aon adviseur.