Brancheloket Groothandel: verzuim verhelpen, verminderen en voorkomen

Als uw werknemer zich ziek meldt, is dat heel vervelend. Niet alleen voor de werknemer zelf, maar ook voor de collega’s en voor u als werkgever. Personeel is onmisbaar voor een goede voortgang van het bedrijf. Het liefst voorkomt u verzuim, maar dat lukt natuurlijk nooit helemaal. Daarom is het belangrijk goed voorbereid te zijn op verzuim, zodat u kosten zoveel mogelijk minimaliseert. Het Brancheloket Groothandel helpt u uw werknemers gezond te houden en optimaal te laten functioneren.

Ontdek de voordelen van het Brancheloket Groothandel

  • Alles bij één loket
    U heeft één aanspreekpunt voor alle zaken rondom preventie, verzuim en re-integratie. Er staat een team van adviseurs voor u klaar die zijn gespecialiseerd in uw branche. Zij helpen u graag met al uw vragen, zodat u snel verder kunt.
  • Zorg uit handen
    U krijgt professionele ondersteuning, zodat u op tijd voldoet aan uw Poortwachterverplichtingen. Via Zorg van de Zaak volgt u online uw verzuimdossiers. U wordt online geattendeerd op belangrijke Poortwachter-momenten. Zo heeft u de zekerheid dat u niets vergeet.
  • Financiële besparing
    U bespaart niet alleen door de scherpe tarieven en ruime vergoedingen. U heeft ook lagere verzuimkosten door snellere re-integratie. Omdat u optimaal gebruik van de beschikbare vergoedingsmogelijkheden blijven ook de kosten van interventies laag.

Altijd advies op maat

Het Brancheloket Groothandel is een unieke combinatie van verzuimverzekering, Ziektewet- en/of WGA-eigenrisicodrager, WGA-gat, WIA-bodem en arbodienstverlening. Door het samenvoegen van deze onderdelen verzekert u uw bedrijf van de beste verzuimbegeleiding. U kiest wat u belangrijk vindt en waarvan u gebruik wilt maken. Zo krijgt u advies op maat en een product dat bij u past.

Gezamenlijk initiatief

Het Brancheloket Groothandel is een gezamenlijk initiatief van Aon, De Amersfoortse Verzekeringen en Zorg van de Zaak. Het NVG ondersteunt het Brancheloket Groothandel.

Meer weten?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. U bereikt ons per mail via groothandel.meeus@aon.nl.