Groothandel

Als ondernemer binnen de groothandel rekent u erop dat goederen veilig zijn, in de opslag en tijdens het transport. Maar kent u de gevolgen van een onderbreking in dit gestroomlijnde proces, bijvoorbeeld door brand of langdurig verzuim? Deze zorg nemen we u graag uit handen. Met een gedegen analyse van uw bedrijfsprocessen en uw verzekeringspakket zorgen we dat u schade en verzuim zo veel mogelijk voorkomt of beperkt. Zo voorkomt u dat u onnodig geld uitgeeft. En heeft u een acute vraag over schade, verzuim of verzekeringen? Onze specialisten helpen u graag verder.

Wat bieden we u?

  • Optimale ondersteuning rondom verzuim met het Brancheloket
  • Antwoord op al uw risicovraagstukken in de Meedenktank
  • Uw belangen behartigd door onze samenwerking met NVG
  • Zeker van uw zaak door onze efficiënte analyse
  • Onafhankelijk advies over uw verzekeringspakket

Brancheloket Groothandel: verzuim verhelpen, verminderen en voorkomen

Als werkgever draagt u gedurende 12 jaar de kosten van een zieke of arbeidsongeschikte medewerker. U probeert verzuim daarom zo veel mogelijk te verhelpen, te verminderen en te voorkomen. U kunt daarbij alle hulp gebruiken.

Het Brancheloket Groothandel biedt u de optimale ondersteuning bij alles wat met de gezondheid en re-integratie van uw medewerkers te maken heeft. Het is een unieke combinatie van arbodienstverlening en verzuimgerelateerde verzekeringen. Deze totaaloplossing levert u gemak, zekerheid en financieel voordeel op.

Ga naar het Brancheloket »

Samenwerking met het NVG

Aon is verzekeringspartner van het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG). Als koepelorganisatie binnen de groothandel ziet het NVG erop toe dat u gedegen advies en scherp geprijsde verzekeringen krijgt. Alles afgestemd op uw specifieke risico's. Haal ook voordeel uit uw branchelidmaatschap en vraag een gesprek aan met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Maak vrijblijvend een afspraak »

NVG

Meedenktank: hulp voor de handel

De handel verder helpen door kennis te delen. Dat is het doel van de Meedenktank. Met de Meedenktank blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en verschillende thema’s binnen de sector. Dit doen we met de workshops, de groothandelstelefoon en andere activiteiten.

Ga naar de Meedenktank »