Zelfstandige tandarts (zzp)

Je wilt graag flexibel en onafhankelijk zijn. Als zelfstandige tandarts ben je eigen baas, dus je kunt onder andere jouw werktijden indelen zoals jij dat wilt. Maar je bent ook zelf verantwoordelijk voor je inkomen en medisch handelen. Dat betekent dat je veel zaken geregeld moet hebben om jezelf te wapenen tegen aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid.

Wij ontzorgen jou in deze risico's. Zo kun je jouw patiënten de aandacht geven en hen voorzien van een mooi, stralend gebit.

Daarom kies je voor Aon als adviseur

  • Vaste adviseur die bekend is in de tandartsbranche
  • Handig inzicht en overzicht in jouw risico’s
  • Persoonlijk advies en concrete oplossingen

Met een AOV zeker van inkomen

Als zelfstandige tandarts draag je zelf het risico van inkomensverlies. Kun je door ziekte of een ongeval niet meer werken, weet dan dat er wettelijk niet veel voor jou is geregeld. Sluit daarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af. Zo blijf jij verzekerd van inkomen.

Ga naar arbeidsongeschiktheid »

Verzekerd tegen medische missers

Je doet iedere dag weer je best om jouw klanten een stralend gebit te geven. Er kan echter tijdens een behandeling iets mis gaan. De patiënt kan jou aansprakelijk stellen. Dit kan zelfs leiden tot een tuchtzaak. Wij verzekeren jou tegen aansprakelijkheid en zorgen dat jij, daar waar nodig, juridische hulp krijgt.

Ga naar aansprakelijkheid »

Gezond Starten: begin zorgeloos als zelfstandige

Ben je nog in opleiding, maar weet je al dat je als zzp'er gaat werken? Bedenk dan dat je veel moet regelen voordat je in de praktijk kunt starten. Het is belangrijk dat je op tijd met de voorbereidingen begint. Maar waar begin je? In ons programma Gezond Starten leggen we stap voor stap uit wat je moet doen om goed van start te gaan als tandarts. Iedere maand ontvang je van ons leuke en inspirerende artikelen en video’s, zoals:

  • een stappenplan
  • een digitaal college
  • handige checklisten