Tandarts in opleiding

Als tandarts in opleiding heb je een volle agenda. Je maakt lange dagen in de collegebanken, en je bent misschien al op zoek naar een leuke praktijk voor na de opleiding. Je wilt ook nog een beetje genieten van het studentenleven. Toch is het belangrijk om nu alvast te kijken wat je als startende tandarts moet regelen. Dit is best ingewikkeld, dus is het fijn als iemand jou begeleidt en met jou meedenkt.

Wij helpen jou om de stap van tandarts in opleiding naar startende tandarts zo goed mogelijk te zetten.

Dit heeft Aon jou te bieden

  • De campagne Gezond Starten voor een optimale voorbereiding
  • Een vaste, deskundige adviseur met specifieke kennis van de tandartsbranche
  • Inzicht en overzicht in jouw risico’s en concrete (verzekerings)oplossingen

Zelfstandig of in loondienst?

Het is de keuze die je in het laatste jaar van de opleiding moet maken. Ga je na je opleiding aan de slag als zelfstandige tandarts of als tandarts in loondienst? En welke gevolgen heeft deze beslissing op je verzekeringen? Wij helpen je graag inzicht te geven.

Zelfstandig of in loondienst? »

Specialist in de tandartsbranche

Aon weet wat er speelt in de branche van tandartsen. Daarom kunnen we jou goed inzicht in jouw risico's geven en daar oplossingen voor bieden. Heb je vragen of wil je advies over verzekeringen, hypotheken en pensioenen? 

Neem contact op met onze adviseur »

Gezond Starten: ga goed voorbereid van start als tandarts

Je weet misschien dat je veel moet regelen voordat je kunt starten als tandarts. Je moet je inschrijven in het BIG-register, jezelf registreren bij de KvK als je gaat werken als zelfstandige en een aantal verzekeringen afsluiten. Maar waar begin je precies? Wij helpen jou jouw zaken te regelen met onze campagne Gezond Starten. Dat doen wij met:

  • een praktisch stappenplan met de belangrijkste acties
  • een overzicht van de grootste valkuilen voor beginnende tandartsen
  • een interview met een startende tandarts over haar oriëntatie