Tandartsen

Je bent tandarts in opleiding of al werkzaam als tandarts in een praktijk. Hoe dan ook, jouw patiënten kunnen op je rekenen. Zoals jij op ons kunt rekenen als risicoadviseur en kennispartner. Aon werkt al jarenlang nauw samen met de landelijke beroepsverenigingen van tandartsen en specialisten. En dat is niet voor niks.

Wij hebben een reputatie hoog te houden als het gaat om het beheersen van jouw risico’s. Als je meer wilt dan alleen een 'verzameling polissen', dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo helpen wij jou verder als tandarts

  • Je persoonlijke situatie en arbeidsrisico’s brengen we helder in kaart
  • Je krijgt concrete oplossingen aangereikt om zorgeloos aan het werk te gaan
  • Je kunt altijd een beroep doen op een vaste gespecialiseerde adviseur

De loopbaan als tandarts in beeld

Kies jouw situatie, dan nemen wij jou mee naar de meest relevante informatie

Specialist in de tandartsbranche

Aon weet wat er speelt in de branche van tandartsen. Daarom kunnen we jou goed inzicht in jouw risico's geven en daar oplossingen voor bieden. Heb je vragen of wil je advies over verzekeringen, hypotheken en pensioenen? Neem contact op met onze adviseur.

Goed voorbereid van start als tandarts

Als aankomende tandarts moet je veel regelen om straks aan de slag te gaan in de praktijk. Je bent echter nog druk met het afronden van je studie. Daarnaast zit je ongetwijfeld met vragen. Kun je zelfstandig aan de slag gaan, of is het beter je aan te sluiten bij een bestaande praktijk? Meeùs geeft antwoord op je vragen, en zorgt op een leuke manier dat jij goed voorbereid van start gaat als tandarts.

Dat doen wij met:

  • een praktisch stappenplan met de belangrijkste acties
  • de grootste valkuilen voor beginnende tandartsen
  • advies over hoe je de juiste verzekeringsadviseur kiest