Privé-verzekeringen voor huisartsen

Vooral aan het begin van je carrière is alles in beweging. Je zoekt een eigen woning, switcht van baan en wellicht overweeg je gezinsuitbreiding of heb je al kinderen. Veel van de zakelijke keuzes die je maakt zijn van grote invloed op de privé-situatie, en andersom. Met jouw verzekeringen is het niet anders. Afhankelijk van welk pad jij kiest, heb je verschillende zakelijke, maar ook particuliere verzekeringen nodig. Bij Aon kun je terecht voor zowel zakelijke als particuliere verzekeringen.

Het gemak van alles bij één adviseur

Vooral wanneer je gaat waarnemen of toetreden tot een praktijk is het handig om één adviseur te hebben die jouw situatie goed kent. Bij de adviseurs van Aon kun je erop rekenen dat jouw particuliere en zakelijke verzekeringen goed op elkaar zijn afgestemd.

Alles in één overzichtelijk pakket 

Via Aon profiteren jij (en jouw gezinsleden) van een voordelig verzekeringspakket specifiek voor zorgprofessionals. In het verzekeringspakket heb je dekking voor onder meer:

  • reis en annulering
  • motorvoertuigen
  • opstal en inboedel
  • aansprakelijkheid
  • ongevallen (inclusief werkgerelateerde ongevallen, zoals besmetting met het HIV-virus door een prikincident)
  • ziektekosten (specifiek premievoordeel voor LHV-leden)

Stem verzekeringen op elkaar af 

Je wilt dubbele dekkingen voorkomen, zodat je geen premie betaalt voor iets wat je niet nodig hebt.

Bijvoorbeeld wanneer jij en je partner allebei nog een particuliere aansprakelijkheidspolis hebben die je beter samen kunt afsluiten. Of als je in je zakelijke rechtsbijstand (als huisarts) ook een particuliere dekking hebt voor het gehele gezin. Hierin is vaak ook verkeersrechtsbijstand inbegrepen.

In de praktijk zien we echter vaak dat men ook nog een losse verkeersrechtsbijstand heeft lopen. Wij zorgen ervoor dat jouw verzekeringen goed op elkaar zijn afgestemd.