Onze werkwijze

Bent u net begonnen met waarnemen en denkt u aan gezinsuitbreiding en/of het kopen van uw eerste huis? Of heeft u al jaren lang een goed lopende eigen praktijk en denkt u inmiddels al bijna aan uw pensioen? In elke fase van uw leven en carrière heeft u ander advies nodig. Onze adviseurs luisteren daarom graag naar uw verhaal. Want alleen door u te leren kennen, kunnen we u verder helpen met passend advies. Graag maken we persoonlijk kennis met u.

Laat u adviseren!

Aon is specialist op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. We werken met een vast team enthousiaste collega’s. Al jarenlang adviseren we huisartsen en huisartsen in opleiding bij het nemen van beslissingen over hun risico's en verzekeringen. Onze adviseurs kennen de markt als geen ander en hebben speciale afspraken gemaakt met verzekeraars en geldverstrekkers. U maakt zo op een praktische manier gebruik van onze kennis.

Hebt u een vraag?

Verandert er iets in uw persoonlijke situatie of tijdens uw loopbaan? Dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder, direct en persoonlijk. Bent u startend arts? Dan komen we elkaar wellicht tegen op een van de relevante vakbeurzen. Onze adviseurs zijn hier altijd aanwezig en geven interessante workshops.

We werken nauw samen met de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), de beroepsvereniging voor huisartsen. En dat is niet voor niks. Op deze manier staan we continu in contact met de branche en volgen we de laatste ontwikkelingen binnen de branche op de voet. Dit doen we om goed advies te kunnen geven aan onze klanten, maar ook om met onze kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan de branche zelf.