Gezond starten als huisarts

Als startende huisarts moet je een hoop zaken regelen. Met Gezond Starten ken jij alle praktische stappen die je moet zetten om goed voorbereid van start te gaan als huisarts. Zo kun jij je volledig concentreren op het afstuderen. Schrijf je in en ontvang tijdens de laatste zeven maanden van je opleiding maandelijks, op een leuke en inzichtelijke wijze, informatie over jouw risico’s als huisarts en de mogelijkheden die je hebt om je te verzekeren.

Ideaal voorbereid van start!

Je gaat zorgeloos van start als waarnemend huisarts met ons programma Gezond Starten. Maandelijks ontvang je van ons interessante artikelen die passen bij de fase waarin jij je bevindt.

Met Gezond Starten krijg jij de volgende artikelen en video's voor een goede voorbereiding:

  • handig stappenplan met zaken die je op tijd moet regelen
  • digitaal college over risico's die jij loopt als startende huisarts
  • interview met een startende waarnemer over haar oriëntatie
  • grootste valkuilen voor een startende huisarts
  • tips voor het kiezen van jouw verzekeringsadviseur

Tips en adviezen op jou afgestemd

De artikelen die je ontvangt zijn afgestemd op jouw afstudeerdatum. Zo weet jij precies welke zaken jij als startende huisarts wanneer moet (laten) regelen. De eerste e-mail ontvang je 6 maanden voor de afstudeerdatum.

Studeer je al eerder af, bijvoorbeeld al over 3 maanden? Geen probleem! Je ontvangt dan artikelen die passen bij jouw situatie.

"Ik zou best meer begeleiding willen"

Je bent als AIOS bijna klaar met je opleiding. Eindelijk, nog een paar maanden en je gaat aan de slag als waarnemer of huisarts in loondienst. Maar ben je hier wel klaar voor? Wij vroegen aan Nima en Tamara, twee aankomende huisartsen: hoe goed ben jij voorbereid op jouw start als huisarts?

Lees hoe Nima en Tamara zich voorbereiden »