Huisartsen in opleiding (AIOS)

Met welke keuzes krijg je te maken?

Je leert voor het mooiste vak dat er is. Weet je al hoe je het wilt gaan uitoefenen? Ga je in loondienst, of ga je waarnemen? En heb je eenmaal de keuze gemaakt, welke stappen zet je om dit te realiseren. De adviseurs van Aon kennen jouw risico's als startende huisarts. Ze helpen je graag bij het maken van belangrijke keuzes die er voor zorgen dat je straks na je studie gezond van start kunt!

Meer dan een verzameling polissen

Ben je op zoek naar gedegen advies dat past bij jouw situatie? Dan ben je bij de adviseurs van Aon aan het juiste adres. Zij kennen jouw risico's en weten dat het meer vraagt dan een verzameling polissen. Wat de toekomst jou ook mag brengen, privé en in je carrière, goed advies is waardevol. De keuzes die je nu maakt, zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan een lange carrière begint.

Gezond starten

Met ons programma Gezond Starten ga jij zorgeloos van start als huisarts. Je ontvangt onder meer:

  • een stappenplan;
  • een digitaal college;
  • interviews met startende huisartsen;
  • handige checklisten.

Waarnemen of in loondienst?

Ben je je al aan het voorbereiden op lastige beslissingen? Ga je straks waarnemen of in loondienst en waarvoor moet je verzekerd worden? Aon helpt je graag!

Na je studie: waarnemen of in loondienst »

Hypotheekadvies in vijf stappen

Je bent huisarts in opleiding en droomt van een eigen huis. Een woning koop je echter niet even snel. Aan een hypotheek zit je namelijk jaren vast. Daarom is goed advies meer dan welkom! Wil je tijdens jouw studie al een huis kopen? Onze adviseurs helpen jou bij het zoeken naar de juiste hypotheek.

Hypotheekadvies voor huisartsen »