logo-lhv

LHV en Aon bieden een collectieve zorgverzekering.

Huisartsen

Aon ontzorgt!

Je bent misschien nog huisarts in opleiding, of staat op het punt te starten als waarnemend huisarts. Jouw patiënten kunnen hoe dan ook al '24/7' op je rekenen voor goede geneeskundige zorg. Voor advies over jouw risico's kun je terecht bij onze gespecialiseerde adviseurs. Voor welke risico's je staat, hangt sterk af van de fase waarin jouw carrière zich bevindt. Onze specialisten helpen jou hierbij.

Loop geen risico

Als huisarts kun je je goed tegen allerlei risico's beschermen. Maar welke verzekeringen zijn noodzakelijk en welke niet? Als je gaat waarnemen, ben je straks zelfstandig ondernemer en dan is het aan te raden je te verzekeren tegen het risico van arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en juridische geschillen. Onze specialisten adviseren en ontzorgen je graag!

De loopbaan als huisarts in beeld

Kies jouw situatie, dan nemen wij jou mee naar de meest relevante informatie

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Bereken je premie en maak direct gratis een afspraak met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Goed beginnen met Gezond Starten

Met ons programma Gezond Starten ga je zorgeloos van start als huisarts. Je ontvangt tijdens de laatste zeven maanden van je opleiding interessante mails over jouw risico’s als huisarts en de mogelijkheden die je hebt om je te verzekeren. Het programma bevat onder meer:

  • Een stappenplan tot aan je afstuderen;
  • Interessante artikelen en ervaringen van andere huisartsen;
  • Digitale colleges over waarnemen, in loondienst en de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ervaringen van een praktijkhouder

We spraken met Sanne de Jong, huisarts in Utrecht, over haar ervaringen als huisarts. Zij is een aantal jaar geleden begonnen als waarnemer en heeft sinds kort een eigen praktijk. We hebben haar gevraagd naar veranderingen in de zorg, kansen en bedreigingen in het vak en haar ervaringen met Aon.

Ben jij WKKGZ proof?

Vanaf 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners voldoen aan de WKKGZ, (Wet Kwaliteit Klachten Geschillen Zorg). Wat verandert er voor jou?

Ben jij WKKGZ-proof?

Alle workshops en evenementen

Ga naar Workshops en evenementen