Fysiotherapeuten

Als fysiotherapeut helpt u uw cliënten in beweging te blijven, zodat zij kunnen genieten van het leven en met plezier hun werk kunnen doen. Staat u er wel eens bij stil wat het voor u betekent wanneer u langere tijd uit de roulatie bent? Zeker wanneer u praktijkhouder bent regelt u alle verzekeringen voor u, uw medewerkers en de praktijk. Als fysiotherapeut in loondienst zorgt uw werkgever dat u verzekerd bent voor belangrijke arbeidsrisico’s. U kunt voor uw persoonlijke verzekeringen, hypotheken en uw pensioen bij ons terecht voor advies.

Praktijk verkopen of overnemen

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over wat u bezighoudt. Bijvoorbeeld over het overnemen of verkopen van een praktijk. We zoeken naar oplossingen om uw risico’s beheersbaar te houden. We helpen u ziekteverzuim te beperken en schade te voorkomen.

Ik wil een praktijk overnemen

Wilt u voor u zelf beginnen als fysiotherapeut? Een eigen praktijk biedt vrijheid en kan een mooie investering in de toekomst zijn. Veel fysiotherapeuten kiezen ervoor om een bestaande praktijk over te nemen. Maar hoe pakt u dit aan en hoe blijft u ook op langere termijn succesvol? Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Persoonlijk en met advies op maat.

Ik wil een praktijk overnemen »

Ik wil mijn praktijk verkopen

Bent u praktijkhouder en overweegt u een carrièreswitch? Of gaat u binnenkort met pensioen? Dan rijst de vraag wat u met uw praktijk gaat doen. Zonder duidelijke opvolger binnen de praktijk kan de verkoop lastiger zijn dan verwacht. Hoe zorgt u voor een succesvolle overname? Onze ervaren adviseurs staan u graag bij tijdens het hele verkoopproces met een uitgebreid stappenplan.

Ik wil mijn praktijk verkopen »