Touroperators

Zoekt u advies op maat dat past bij uw specifieke risico's? En wilt u één aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken? Voor het volledige traject van risico-advies, inkoop van verzekeringen en behandeling van uw schades bent u bij Aon aan het juiste adres. U kunt rekenen op één partij die uw belangen optimaal afweegt.

Betrokken en ervaren adviseurs

Omdat we toonaangevend willen blijven en kwaliteit moeten garanderen, werken we met een gespecialiseerd team van adviseurs die verantwoordelijk zijn voor de samenwerking met alle reisorganisaties. Dit zijn voornamelijk leden van de ANVR en VvKR, maar wij hebben ook oplossingen voor ondernemers die niet bij deze brancheverenigingen zijn aangesloten. Binnen het team zijn er verschillende specialisten zodat u bij elk onderdeel (aansprakelijkheid, verzuim, pensioen) een gedegen advies krijgt.

Samenwerkingen met ANVR en VvKR

U kunt bij ons terecht voor advies over al uw schade-, zorg- en pensioenverzekeringen. Dit advies is specifiek afgestemd op de reisbranche. Door onze samenwerkingen met de brancheverenigingen ANVR en de VvKR begrijpen wij uw belangen en dat helpt ons om samen met ondernemers in de reisbranche de beste keuzes qua risicobeheer te maken. Zo kunnen uw reizigers veilig reizen. We houden daarbij rekening met de vergaande aansprakelijkheid voor u als reisorganisator en de eisen die de ANVR en de VvKR aan haar leden oplegt. Voor het financiële risico van een zieke werknemer zijn we op de hoogte van uw plichten als werkgever die zijn vastgelegd in de CAO Reisbranche.