Media

Aon is al 25 jaar een echte specialist op het gebied van media, entertainment en evenementen. Onze specialisten weten dat elk evenement, concert, theatervoorstelling of (speelfilm)productie uniek is. Dus ook de risico’s die er bij horen. Verzekeringen zijn dus altijd maatwerk.

Aon maakt uw risico’s inzichtelijk. Op basis van een goede analyse geven wij u preventietips, verzekeringsadvies en schadebehandeling.

Meer weten?

Vul het contactformulier in of bel met een van onze specialisten via het telefoonnummer 088 810 81 70

Wie zijn onze relaties?

Aon adviseert alle spelers in de sector: van omroep tot freelance cameraman, van facilitair bedrijf tot producent. Maar ook commercials, artiesten, theaters en productie- of reclamebureaus. Wij adviseren onze klanten over alle denkbare risico’s:

  • Wat doet u wanneer tijdens het draaien van een (speel)filmproductie de hoofdrolspeler plotseling ziek wordt, terwijl de hele crew klaar staat en dus moet worden betaald?
  • Een evenement wordt gecanceld vanwege noodweer. Kunt u de kosten zelf dragen?
  • Wat als er schade ontstaat aan foto- of beeldmateriaal, unieke decorstukken of props? Kunt u snel weer verder met uw werk? Hebben uw cameramensen of reporters een reisverzekering die ook dekking biedt in gevaarlijke (oorlogs)gebieden?
  • Bij het opbouwen van een podium loopt een vrijwilliger fysiek letsel op. Bent u hiervoor aansprakelijk?
  • Bent u verzekerd voor schade aan ENG-, SNG-, regie-, licht- of materiaalwagens, aan studio’s of kantoorruimten (redactie of productie) of aan alle facilitaire apparatuur; van dolly tot camera en van microfoon tot LED-screen?

Partnerships en ledenvoordeel

NBF

Een helder inzicht in uw risico's op het gebied van (onverhoopte) arbeidsongeschiktheid en bijvoorbeeld aansprakelijkheid helpt u in het maken van de juiste keuzes!

Als ondernemer bent u fulltime aan de slag met het runnen van uw eigen bedrijf. De kans is reëel aanwezig dat u daardoor onvoldoende stilstaat bij de risico's die u loopt als zelfstandig ondernemer. Aon kan u helpen om de risico's in kaart te brengen en daar waar nodig c.q. wenselijk is dit te beperken.

Ook DDG-leden kunnen gebruik maken van de NBF  collectiviteitskorting. 

Media Insurance Network

Media Insurance Network (MIN) MIN is een wereldwijd netwerk van samenwerkende assurantiemakelaars die zijn gespecialiseerd in media, entertainment en evenementen. Als lid en mede-initiatiefnemer van MIN zijn we nog beter in staat om onze klanten overal ter wereld te voorzien van passende oplossingen.

CineSud

Als (aankomend) mediaprofessional bent u fulltime aan de slag met uw vak. De kans is reëel dat u daardoor onvoldoende stilstaat bij de risico's die u loopt. Aon Media helpt u graag om risico's in kaart te brengen en waar nodig c.q. wenselijk, te beperken.

Korting
De samenwerking tussen CineSud en Aon Media levert u naast objectief en betrouwbaar advies ook aantrekkelijke kortingen op. U ontvangt onder meer korting op verzekeringen voor ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en uw apparatuur