Advies in de bouwfase

Wanneer het werk eenmaal is gestart, moet het natuurlijk vooral doorgaan. Onderbrekingen kosten geld en gooien uw planning in de war. Het is dus van belang dat u alert bent op schade en zorgt dat uw medewerkers aan het werk blijven. Met onze efficiënte en effectieve schadebehandeling zorgen we dat uw werk zo kort mogelijk onderbroken wordt. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid zorgt u er bovendien voor dat u kunt rekenen op uw personeel.

We helpen u met:

 • Efficiënte en effectieve schadeafhandeling
 • Claimshandling voor onverzekerde schades
 • Investeren in duurzame inzetbaarheid

Onze dienstverlening tijdens deze fase

We staan u graag bij gedurende het gehele bouwproces. Hoe eerder u ons aansluit, hoe beter wij u kunnen helpen uw risico’s te beperken en schade te voorkomen.

Calamiteiten

Een ongeval op de bouwplaats met ernstig letsel tot gevolg of grote schade aan het bouwprojecten, bestaande eigendommen, belendende percelen. Echte calamiteiten gebeuren gelukkig maar zelden. Maar als het gebeurt, heeft dit grote effecten op u, uw personeel en de directe omgeving. Maar ook op uw imago en het voortbestaan van uw bedrijf. Schade voorkomen is natuurlijk het beste, maar het is net zo belangrijk om goed voorbereid te zijn op het moment dat het u overkomt.

Onze adviseurs ondersteunen u graag met advies over:

 • Een calamiteitenplan
 • Het formeren van een crisisteam
 • Voorzieningen die uw verzekeraars bieden bij calamiteiten

Vitale werknemers

U probeert ziekteverzuim en ongevallen zo veel mogelijk te voorkomen, want zonder uw personeel gebeurt er niets. Maar door de stijgende leeftijd en de groeiende werkdruk is het niet vanzelfsprekend dat u altijd een beroep kunt blijven doen op uw werknemers. Daarom is investeren in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw personeel geen luxe maar noodzaak. Op die manier zorgt u dat zij ook op de lange termijn veranderingen en aanpassingen aankunnen en van waarde zijn en blijven voor uw bedrijf.

Onze adviseurs ondersteunen u graag met hun kennis over:

 • Duurzaam inzetbare werknemers
 • Ongevallenpreventie op de bouwplaats
 • Onderaannemerscontracten (aansprakelijkheidsrisico)

Schadeafhandeling en claimshandling

Onze schadebehandelaars zorgen dat schade snel en efficiënt wordt afgehandeld. Zo kunt u aan het werk blijven en beschikt u snel over uw schade-uitkering. Maar hoe zit het met onverzekerde schades of schades die onder uw eigen risico blijven? Deze wikkelt u meestal zelf af. Met het risico dat u onterechte claims uitbetaald of schades herstelt waarvoor u niet aansprakelijk bent. Het kost u sowieso tijd, geld en energie die u liever ergens anders in steekt.

Met claimshandling van Aon heeft u één loket voor al uw schades. Uw vertrouwde schadebehandelaars:

 • Handelen alle schades voor u af, ook als u geen dekking heeft
 • Verhalen schade voor u op de verantwoordelijken
 • Voeren namens u verweer bij aansprakelijkheidsschades

Bekijk ook onze dienstverlening tijdens andere fases

Contractfase

Dit doen wij voor u »

Voorbereidingsfase

Dit doen wij voor u »

Opleveringsfase

Dit doen wij voor u »