Over Sociaal Werk Verzekeringen & Aon

Over Sociaal Werk Nederland

Sociaal Werk Nederland is de landelijke brancheorganisatie voor Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening (W&MD). Sociaal Werk Nederland behartigt de belangen van de ondernemers in W&MD en treedt op als werkgeversorganisatie. Met ruim 470 leden, vertegenwoordigt Sociaal Werk Nederland meer dan 80% van het veld van organisatie die werken in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.

Aon: specialist in ondernemersverzekeringen

Aon is een toonaangevende en onafhankelijke verzekeringstussenpersoon. Tot de klantenkring van Aon behoort een groot aantal brancheorganisaties. Als specialist in ondernemersverzekeringen selecteert Aon de beste verzekeringen voor leden van Sociaal Werk Nederland, afgestemd op hun risico’s en wensen. Daarnaast biedt Aon advies aan Sociaal Werk Nederland en aangesloten organisaties.

Samenwerking Sociaal Werk Nederland en Aon

Sociaal Werk Nederland en Aon werken al vele jaren samen. Sinds 1994 is Aon de vaste tussenpersoon van Sociaal Werk Nederland als het om verzekeringen gaat. Gezamenlijk hebben we voor de gehele branche een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. De verzekeringen zijn dus afgestemd op uw risico’s en worden door Sociaal Werk Nederland aanbevolen. Dertig procent van alle leden van Sociaal Werk Nederland is inmiddels verzekerd bij Aon!

Wat bieden Sociaal Werk Nederland en Aon u?

  • Lagere premies en betere dekkingen door collectieve inkoop en sterke onderhandelingspositie van Aon
  • Verzekeringen gezamenlijk ontwikkeld, dus afgestemd op uw risico’s
  • Een kwalitatieve oplossing voor kleine én grote Sociaal Werk Nederland leden
  • Voordelen en gemak van één tussenpersoon

Aon Verzekeringen is onderdeel van Aon Nederland. Voor meer informatie over Aon Nederland, zie www.aon.nl.

One Underwriting is het volmachtbedrijf van Aon Nederland.
Lees meer over de samenwerking.