Voordelen en gemak van één tussenpersoon

Kosteloos adviesgesprek voor leden van Scouting

Uw sector kent vele complexe uitdagingen en vraagt om een groot aanpassingsvermogen. Veiligheid is een belangrijk onderwerp binnen Scouting. Desondanks zit een ongeluk in een klein hoekje. De wereld verandert echter snel en wij kunnen ons goed voorstellen dat u hierbij niet direct denkt aan nieuwe risico's en veranderende wetten en regels. Dan is het fijn om te weten dat u als scouting lid een beroep kunt doen op Aon (Aon partner in business) expert op het gebied van risico's in ondernemen.

Uw risico's in beeld

Heeft u uw risico's goed in beeld? Zijn de risico's die u wilt afdekken via een verzekering ook echt goed afgedekt? En zit u nog goed met uw huidige verzekeringen, als het gaat om de premies en voorwaarden? Het is de moeite waard om daar uw tijd en aandacht aan te besteden. Denk hierbij aan een reisverzekering voor alle deelnemers aan een zomerkamp, de JOTA-JOTI-verzekering en verzekeringen voor het clubhuis of de boten van uw groep. Bij het lidmaatschap horen een aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en een verzekering die de schade dekt naar aanleiding van verkeersschade.

Scouting Nederland en Aon

Scouting Nederland en Aon werken al jarenlang samen op het gebied van verzekeringen voor Scoutinggroepen en -organisaties. Aon is een onafhankelijke risicoadviseur en door onze ervaring met deze sector weten we als geen ander een juiste balans te vinden tussen risico's nemen en risico's verzekeren.

De voordelen van Aon:

  • Specialist in de sector
  • Lokaal aanwezig, dus altijd dichtbij
  • Vast team van specialisten
  • Advies en oplossingen, afgestemd op uw situatie