Verzuimloket

Voorkom dat u uw beste mensen moet missen

Veel bedrijven in onze branche maken dankbaar gebruik van de kennis en kunde van ervaren vakmensen. Maar wat als een van uw beste mensen uitvalt? U mist dan niet alleen ervaring, maar er moet ook nog eens meer gebeuren met minder mensen.

Speciaal voor NVKL leden

De NVKL en ArboNed werken nauw samen. ArboNed heeft kennis van koudetechniek en klimaatbeheersing, kent onze uitdagingen en heeft ruime ervaring in de branche. ArboNed biedt ondersteuning bij preventie, verzuim, re-integratie én het gezond en fit houden van werknemers. Uw vakmensen zijn immers onmisbaar. Dat kan u jaarlijks een flinke besparing in verzuimkosten opleveren.

Verzuimloket

Het Verzuimloket voor de NVKL bedient 60% van de branche, uitgevoerd ArboNed. Binnen alle abonnementen zijn de stappen uit de Wet verbetering poortwachter opgenomen. Daarnaast stemmen de casemanagers met de verzekeraar af of er vergoedingen mogelijk zijn bij het inzetten van interventies.

Direct inzicht in uw arbobeleid

Een goed arbobeleid kan veel opleveren. Weet u of u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen, welke risico’s u loopt en wat u moet regelen als uw werknemers ziek worden? Speciaal voor leden van de NVKL introduceert ArboNed de gratis NVKL Goed geregeld check. In een paar minuten vult u de online vragenlijst in. U ontvangt direct advies over hoe u uw arbobeleid nog beter kunt regelen.

Doe de NVKL Goed geregeld check: www.arboned.nl/NVKL

Interesse?

Wilt u gebruik maken van ons aanbod? Heeft u nog vragen? Neem dan contact op ArboNed via 030 - 299 6277 of e-mail naar salessupport@arboned.nl .