Zorgverzekeringen

Goede zorg betaalt zich terug

Alle Nederlanders zijn verplicht een zorgverzekering af te sluiten. De kosten van een ziekenhuisopname en medische behandeling zijn hoog en de meeste mensen kunnen dit niet zelf bekostigen. Maar de premies voor een ziektekostenverzekering stijgen elk jaar weer fors. U kunt als werkgever uw medewerkers een collectieve zorgverzekering aanbieden. Hiermee biedt u hen een aantrekkelijke zorgverzekering, met ruime keuzemogelijkheden en een flinke korting op de premie. En met uitgebreide voorwaarden. En het getuigt van goed werkgeverschap.

Goede zorg loont

U bent als werkgever ook gebaat bij een goede zorgverzekering voor uw medewerkers. Want als er voldoende vergoeding is voor bijvoorbeeld fysiotherapie, psychologische hulp of actieve bemiddeling in geval van wachtlijsten, kan verzuim worden voorkomen of beperkt. Bovendien kunt u (gedeeltelijke) vergoeding krijgen voor kosten die u maakt om uw medewerkers optimaal te laten functioneren.

Voor alle NVKL-leden is een mantelovereenkomst met Zilveren Kruis Achmea afgesloten. En ook u als zzp'er of werkgever kunt daaraan deelnemen. Dan profiteren u én uw eventuele medewerkers van de beste zorgverzekering in uw branche.

Afsluiten

Om direct een collectiviteitsnummer voor uw onderneming aan te vragen ga naar www.zilverenkruis.nl/branche en kies de naam van onze werkgeversvereniging. Hier treft u tevens algemene informatie aan.

Het kost u niets! Na aanmelding neemt Zilveren Kruis contact met u op om af te spreken hoe u uw medewerkers het beste over de regeling kunt informeren. Zilveren Kruis kan u daarbij op vele manieren ondersteunen.

Vragen

Indien u vragen heeft over het aanmelden of vragen over de verzekering, belt u met 0800-8435. (lokaal tarief). De medewerkers van Zilveren Kruis Achmea helpen u graag verder.