Zakelijke autoverzekering

De dekking

Een personenautoverzekering dekt de financiële schade die u anderen met uw auto berokkent. Daarnaast biedt deze verzekering dekking voor uw eigen schade wanneer u een cascoverzekering heeft. Een personenautoverzekering heeft in de basis drie varianten:

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

De WA-dekking is verplicht voor alle automobilisten en vergoedt de schade die u aan anderen toebrengt. Daarover hoeft u zich met deze verzekering dus geen zorgen meer te maken. Is uw auto ouder dan 10 jaar dan is dit de meest gangbare verzekering.

WA + Beperkt Casco

Naast de WA-verzekering kunt u ook schade aan uw eigen auto verzekeren. Met de Beperkt Casco dekking is onder andere schade ontstaan door brand, diefstal, storm of ruitbreuk gedekt. Heeft u een auto die tussen de 5 en 10 jaar oud is, dan past deze dekking waarschijnlijk het best bij u.

WA + Uitgebreid Casco (All risks)

Dit is de meest uitgebreide dekking. U bent uiteraard verzekerd voor schade die u met de auto aan anderen toebrengt. In aanvulling op de Beperkt Casco dekking is ook de schade aan uw auto veroorzaakt door bijvoorbeeld aanrijding en vandalisme verzekerd. Is uw auto jonger dan 5 jaar? Dan adviseren wij u voor deze dekking te kiezen.

Naast de basisvarianten zijn vaak aanvullende dekkingen mogelijk zoals een:

  • Rechtsbijstandsverzekering waarbij juridische bijstand wordt vergoed indien in het verkeer ontstane situatie niet in onderling overleg opgelost kan worden;
  • Schadeverzekering inzittenden waarmee bagage- en letselschade van de bestuurder en passagiers is verzekerd.

Offerte aanvragen

Wij helpen u graag bij het maken van een offerte. U kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Telefoon: 071 - 364 31 74
E-mail: nvkl@aon.nl