Over NVKL en Aon

NVKL en Aon

NVKL en Aon hebben voor de gehele branche een aantrekkelijk verzekerings­pakket samengesteld. De verzekeringen zijn afgestemd op uw risico’s en worden door NVKL aanbevolen.

Over Aon

Aon is geen verzekeraar maar een onafhankelijke internationale makelaar in verzekeringen die de markt door en door kent. NVKL heeft Aon als partner in verzekeringen gekozen. Aon Verzekeringen en Aon Hewitt kopen collectief verzekeringspakketten in bij verzekeraars met het beste aanbod. Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als NVKL-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Genoemde bedrijfsonderdelen zijn onderdeel van Aon Nederland.
Voor meer informatie over Aon Nederland, zie www.aon.nl.

One Underwriting is het volmachtbedrijf van Aon Nederland.
Lees meer over de samenwerking.

Over NVKL

De Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL) is de representatieve werkgevers­organisatie van ruim 500 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.
De missie van de branchevereniging is door samenwerking het creëren van toegevoegde waarde voor de leden, zodat de marges en dus winstgevendheid van de leden wordt vergroot en daardoor de continuïteit van de lidbedrijven wordt gewaarborgd.  De samenwerking met Aon Nederland is hier een goed voorbeeld van.
Voor meer informatie over NVKL, zie www.nvkl.nl.

Voordelen voor u

  • Niet alleen voor NVKL-leden maar ook voor haar medewerkers en hun gezin
  • Eén aanspreekpunt voor alle verzekeringen
  • Expertise van Aon
  • Speciaal ontwikkeld voor uw branche
  • Concurrerende premies en gunstige voorwaarden