Zakelijke autoverzekering

Auto zakelijk

Met de zakelijke autoverzekering via Aon bent u voor één van de laagste premies van Nederland verzekerd van uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland, gratis vervangend vervoer, gratis schadeservice en een gunstige nieuwwaarderegeling. U verzekert de zakelijke auto voor de waarde exclusief de BTW.


Contact met een adviseur

Voordelen van de Zakelijke Autoverzekering

 • De korting voor schadevrij rijden loopt op tot 75%. Heeft u 5 jaar of langer 75% bonus-maluskorting en krijgt u onverhoopt één schade, dan behoudt u uw kortingspercentage van 75%.

 • Een cascoverzekering betekent dat u gebruik kunt maken van de Schadeservice. Wanneer u na een verzekerde schade uw auto laat herstellen door een geselecteerd schadeherstelbedrijf staat er gratis vervangend vervoer voor u klaar, zolang de werkzaamheden duren. Bovendien vervalt dan het standaard eigen risico van € 130,-. Wij zorgen voor rechtstreekse betaling aan het schadeherstelbedrijf.

  Heeft u ruitschade en de ruit wordt vervangen door Carglass of Autotaalglas, dan wordt het bestaande eigen risico verminderd met € 65,-. Wanneer de schade wordt hersteld volgens de zogenaamde harsinjectiemethode wordt in het geheel geen eigen risico in rekening gebracht.

 • Kan uw auto door een ongeval in Nederland niet meer rijden, dan wordt uw auto naar een door u gekozen adres in Nederland gebracht. Ook vervoer van de bestuurder en eventuele inzittenden wordt geregeld.

  In het buitenland kunt u ook op hulpverlening rekenen. Uw auto wordt na een ongeval naar de dichtstbijzijnde garage gebracht waar de schade kan worden beoordeeld. Is herstel niet mogelijk dan wordt uw auto naar een door u gekozen adres in Nederland gebracht. Ook de terugreis van de bestuurder en eventuele inzittenden wordt geregeld (per openbaar vervoer) of als u uw reis in het buitenland wilt voortzetten dan regelen wij een vervangende auto voor u.

  Deze hulpverlening in het buitenland geldt niet alleen in het geval van een ongeval, maar ook bij pech. In geval van pech worden de kosten van hulp (sleepkosten) langs de weg en het verzenden van onderdelen voor reparatie - indien deze niet ter plaatse verkrijgbaar zijn - vergoed.

 • Voor nieuwe auto's geldt de prettige regeling dat u in geval van total loss of diefstal van de auto in de eerste 12 maanden de volledige nieuwwaarde wordt vergoed. Deze regeling geldt voor auto's met een cataloguswaarde tot € 80.000,-.

 • De verzekering heeft een contractsduur van 1 jaar. Gedurende deze looptijd kunt u te allen tijde uw verzekering opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Dekking

Bij deze autoverzekering heeft u de mogelijkheid om naast de verplichte WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering, uw auto casco te verzekeren. Met de aanvullende dekkingen kunt u de verzekering nog completer maken. Welke dekking u ook kiest, u geniet altijd van een uitstekende dekking tegen een lage premie. WA, WA+ Beperkt Casco of WA+ Uitgebreid Casco.

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
De WA-dekking is verplicht voor alle automobilisten en vergoedt de schade die u aan anderen toebrengt. Daarover hoeft u zich met deze verzekering dus geen zorgen meer te maken. Is uw auto ouder dan 10 jaar dan is dit de meest gangbare verzekering.

WA + Beperkt Casco
Naast de WA-verzekering kunt u ook schade aan uw eigen auto verzekeren. Met de Beperkt Casco dekking is onder andere schade ontstaan door brand, diefstal, storm of ruitbreuk gedekt. Heeft u een auto die tussen de 5 en 10 jaar oud is, dan past deze dekking waarschijnlijk het best bij u.

WA + Uitgebreid Casco (All risks)
Dit is de meest uitgebreide dekking. U bent uiteraard verzekerd voor schade die u met de auto aan anderen toebrengt. In aanvulling op de Beperkt Casco dekking is ook de schade aan uw auto veroorzaakt door bijvoorbeeld aanrijding en vandalisme verzekerd. Is uw auto jonger dan 5 jaar? Dan adviseren wij u voor deze dekking te kiezen.

Documenten

» Service informatie
» Polisvoorwaarden

Rechtsbijstand

In het verkeer kan er een situatie ontstaan die u niet in onderling overleg kunt oplossen. U heeft dan juridische hulp nodig, maar dat is erg kostbaar. Als u kiest voor de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand. Denk hierbij aan geschillen over strafzaken bij een aanrijding of problemen met de garantie van uw auto.

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering inzittenden is een verzekering voor de inzittenden van een motorrijtuig. Deze verzekering dekt alle schade die uit een (verkeers)ongeval met het motorrijtuig kan voortvloeien tot een maximum van € 1.000.000,- per gebeurtenis. Denkt u hierbij aan medische kosten die niet door de ziektekostenverzekeraar worden vergoed, de door blijvende invaliditeit veroorzaakte eventuele terugval in inkomen, indirecte gevolgen van invaliditeit zoals kosten voor aanpassing van de woning en gezinshulp, schade aan kleding, bagage en andere privé-goederen of smartengeld (gederfde levensvreugde).

Contact met een adviseur