Over Novak en Aon

Novak en Aon hebben voor de gehele branche een aantrekkelijk verzekeringspakket samengesteld. De verzekeringen zijn afgestemd op uw risico’s en worden door Novak aanbevolen.

Aon

Aon is geen verzekeraar maar een onafhankelijke internationale makelaar in verzekeringen die de markt door en door kent. Novak heeft Aon als partner in verzekeringen gekozen. Aon Professional Services, Aon Verzekeringen en Aon Hewitt kopen collectief verzekeringspakketten in bij verzekeraars met het beste aanbod. Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als Novak-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Genoemde bedrijfsonderdelen zijn onderdeel van Aon Nederland.
Voor meer informatie over Aon Nederland, zie www.aon.nl.

One Underwriting is het volmachtbedrijf van Aon Nederland.
Lees meer over de samenwerking.

Over Novak

Stichting Novak (Nederlandse Organisatie van Accountants en Accountants­kantoren) is de belangenbehartiger voor MKB Accountantskantoren (AA/RA) in Nederland.
Daarnaast stelt Novak zich ten doel deelnemers zo effectief en efficiënt mogelijk te laten functioneren in hun werkomgeving onder meer door het behalen van schaalvoordelen op het gebied van kennis, kunde en inkoop.  Dit wordt gerealiseerd door het bouwen van een pragmatisch netwerk waarbinnen samenwerkingsovereenkomsten worden afgesloten met leveranciers die producten en/of diensten aanbieden waar deelnemers behoefte aan hebben. De samenwerking met Aon Nederland is hier een goed voorbeeld van.
Voor meer informatie over Novak, zie www.novak.nl.

Wat zijn de voordelen?

  • Ook voor medewerkers en hun gezin
  • Eén aanspreekpunt voor alle verzekeringen
  • Expertise van Aon
  • Speciaal ontwikkeld voor accountants
  • Concurrerende premies en gunstige voorwaarden