Debiteurenfinanciering of factoring

Debiteurenfinanciering voor ambitieuze ondernemingen

Als ondernemer wilt u ruimte voor nieuwe ideeën en groeimogelijkheden. U wilt niet worden gehinderd of afgeleid door financiële krapte. Maar bij een groeiende omzet gaat steeds meer geld vastzitten in uitstaande facturen. Terwijl u juist extra geld nodig hebt voor toenemende inkopen, productie en misschien meer mensen aannemen. Met debiteurenfinanciering of factoring schept u ruimte voor verdere groei.

De beschikbare kredietruimte beweegt flexibel mee met uw omzet. Zodra uw facturen zijn verzonden, ontvangt u een voorschot van maximaal 90 procent. Daarmee overbrugt u de periode tussen het versturen van facturen en de uiteindelijke betaling. Als klanten betalen ontvangt u ook het restant van uw vordering. U zit dus niet 30 tot 90 dagen op betaling te wachten maar kunt direct over uw geld beschikken. In combinatie met debiteurenfinanciering ontstaan er ook vaak mogelijkheden voor voorraadfinanciering. Daarmee zorgt u voor nog eens extra financiële armslag.

Optioneel kunt u debiteurenfinanciering combineren met kredietverzekering. Daarmee beschermt u de financiële positie en het voortbestaan van uw bedrijf als klanten niet meer kunnen betalen.

Uw voordelen

  • Uw geld uit facturen direct beschikbaar: meer ruimte voor groei
  • Gemakkelijk en flexibel: financiering beweegt mee met uw omzet
  • Kostenbesparing en gemak door uitbesteden processen (optioneel)
  • Mogelijk meer beschikbare kredietruimte dan bij traditionele financiering
  • Verzekerd van betaling met insolventie-risicodekking tot 100% (optioneel)
  • Korting bedingen op inkopen door sneller betalen van leveranciers

Meer weten

Wij helpen u graag succesvol te ondernemen. Neem contact op met Peter Komproe op telefoonnummer 020 - 430 58 19. Mailen kan ook: peter.komproe@aon.nl.