Evenementenverzekering

Het organiseren van een evenement zoals een sporttoernooi, bedrijfsfeest of concert brengt financiële risico's met zich mee. Aon helpt u inzicht te krijgen in deze risico's en biedt met de Evenementenverzekering een voordelige totaaloplossing.

Producteigenschappen

  • Zeer lage premie
  • Heldere premieopbouw
  • Direct online af te sluiten

De minimum premie is EUR 75,- per jaar. Is de begroting van het georganiseerde evenement minder dan EUR 2.450,- dan betaalt uw EHBO-vereniging slechts EUR 75,- voor de complete Evenementenverzekering van Aon (exclusief Waardevolle Objectendekking).

Als u gebruik wilt maken van deze verzekering of u wilt meer informatie, ga dan naar www.evenementenverzekering.nl. De inlogcode is 1EHBO. Hiermee ontvangt u als lid van de KNV EHBO 5% korting op uw premie.

Deze premie is exclusief eventuele administratiekosten en assurantiebelasting

Met de basisdekking bent u standaard verzekerd voor de onkosten die voor het evenement zijn betaald en/of eventueel nog verschuldigd zijn. Dit geldt als buiten de wil van de verzekerde het evenement wordt onderbroken, uitgesteld, voortijdig beëindigd of afgelast.

U kunt deze dekking kiezen naast de basisonkostendekking. Als organisator kunt u aansprakelijk worden gesteld voor personenschade zoals lichamelijk letsel en voor schade aan zaken van personen. Met de optionele aansprakelijkheids- en ongevallendekking kunt u zich ook hiervoor verzekeren.

Met deze dekking bent u verzekerd als het evenement niet door kan gaan, uitgesteld, onderbroken of voortijdig beëindigd moet worden door weersomstandigheden zoals zware windstoten, sneeuw, stortregens of storm.

U kunt deze verzekering aanvragen door middel van het aanvraagformulier.

Verzekering aanvragen

Belangrijke documenten