Evenementenverzekering

Het organiseren van een evenement zoals een sporttoernooi, bedrijfsfeest of concert brengt financiële risico's met zich mee. Aon helpt u inzicht te krijgen in deze risico's en biedt met de Evenementenverzekering een voordelige totaaloplossing.

Producteigenschappen

  • Zeer lage premie
  • Heldere premieopbouw
  • Direct online af te sluiten

De premie van de Evenementenvereniging is afhankelijk van uw evenement en dekkingen. Lees meer informatie over de Evenementenverzekering en vraag een offerte aan.

Met de basisdekking bent u standaard verzekerd voor de onkosten die voor het evenement zijn betaald en/of eventueel nog verschuldigd zijn. Dit geldt als buiten de wil van de verzekerde het evenement wordt onderbroken, uitgesteld, voortijdig beëindigd of afgelast.

Daarnaast kunt u aanvullende dekkingen afsluiten, zoals de aansprakelijkheids- en ongevallendekking. Daarmee bent u verzekerd tegen schade wanneer u als organisator aansprakelijk wordt gesteld voor lichamelijk letsel, of voor schade aan zaken van personen. 

Met de aanvullende dekking extreme weersinvloeden bent u verzekerd tegen zeer slecht weer. U bent verzekerd als het evenement niet door kan gaan, uitgesteld, onderbroken of voortijdig beëindigd moet worden door weersomstandigheden zoals zware windstoten, sneeuw, stortregens of storm.

U kunt deze verzekering aanvragen door middel van het aanvraagformulier.

Verzekering aanvragen

Belangrijke documenten