Over KNN verzekeringen en Aon

Over KNN

Koornetwerk Nederland verbindt de kleurrijke koorwerelden in Nederland. Met ruim 1,7 miljoen samenzingende Nederlanders, waarvan meer dan de helft -amateurs en professionals- in georganiseerd koorverband, is de Nederlandse koorsector de grootste kunstensector van Nederland. Met een actuele achterban van 140.000 zangers vormt Koornetwerk Nederland de grootste korenorganisatie in Nederland.

Koornetwerk Nederland stimuleert, inspireert en verbindt om samenzang in al haar diversiteit in de Nederlandse samenleving te bevorderen en voor iedereen bereikbaar te maken. Als landelijke netwerkorganisatie behartigen zij de belangen van de aangesloten organisaties en hun achterban op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Lid worden van Koornetwerk Nederland? Neem dan contact op via info@koornetwerk.nl voor meer informatie.

Over Aon

Aon is een onafhankelijke internationale makelaar in verzekeringen die de markt door en door kent. Aon Verzekeringen koopt collectief een verzekeringspakket in bij de verzekeraar met het beste aanbod. Dit verzekeringspakket is afgestemd op uw risico's en (wettelijke) reglementen. Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als Jeugdzorg Nederland-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. One Underwriting is het volmachtbedrijf van Aon Nederland. Lees meer over de samenwerking.